Temat: Darashia
Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2004, 11:44   #8
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Darma to najlepsze miejsce do expienia dla nisko lvl sorc/druid, roty i mnio rulezzz.

Na roty to wyjdż centralnie na pólnoc z miasta i ustaw się na środku tego wielkiego budynku który jest ostatni z lewej. Teraz wal cały czas na Północ i znajdziesz dziure(nie zapomnij łopaty) i tam masz największe rotowisko na Darmie. 8)

Z tamtąd możesz pójść prosto na wschód i znajdziesz wieże minosów, super miejsce dla lootbaga, tylko nie schodż na dół bo masz Guarda a czasem 2 jak ktoś zluruje, ale na góre możesz włazić same zwykłe minosy.

Z mino idż na Południe(też ustaw się kolo środka wieży minosów) kawałeczek i masz 2 rotowisko, mniejsze ale też dobre.

Na wschód z miasta wyjdż ustawiając się (znowu) centralnie na środku miasta i tak idż na wschód po chwili co mamy? Dziura a w niej: roty.

Jest jeszcze 4 dziura z rotami jest ona na samym końcu wyspy na wschód przy Północnym brzegu, musisz poszukać nie da sie nakierować ale jest ona na południe od dużej skały.

Nie przechodż przez wschodnią garnice przedzieloną górą i rzeką - po drugiej stronie jest niebezpiecznie.

I jak trafisz na Ghost ship, to wyjście jest bodajże na 2 piętrze - musisz szybko przebiec koło ducha, jak się pośpieszysz to uciekniesz, na dole jest chyba Vamp, ale nie pamiętam dokładnie bo dawno tam nie byłem. Prosze sprecyzujcie moje błedy jak coś źle mówie.

Darma jest zarębista dla sorc/druid. Znajoma z Mino w 3 dni wyciągnęła loot bag wart 60k+ a i z rotów też się robi gigantyczne loot bagi(ale już bez viking helmetów ). Ani razu nie spotkałem thiefa na Darmie żeby ktoś mi loot bag próbował zakosić.

@Aneezka: Radze połazić po pustini chwile, bo można spotkać: Fata-morgane , very spox to wygląda a jak bliżej podejdziesz to znika 8) (jak ktoś się orientuje + ile nad lądem to jest to jestem ciekaw).

To tyle jeżeli chodzi o porady o darmie dla sorca na twoim lvl.

PS. Czy mi sie wydaje czy ta Darma wygląda jak od linijki zrobiona (te rozmieszczenie jaskiń) ??
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem