Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eriziel
na Aldorce gralem prawie od poczatku i wlasnie wypisze nicki tych osob, ktore utkwily mi w pamieci...
Umbris (pierwszy owner)i jego brat Belial De'Shine, byla jeszcze jedna osoba z De'Shine, nicku nie pamietam
Lord Dreathan, Cannabi Lolo, Mevar, Yulop Spastic, Last Mohicanin, Micanelm Elesir, Rexuvo(Grooby), Kirenox(Serek), Archaond, Little Elvis, Hailandor, Masskotek, Jekyll, von Dracule szczegolnie Ulath, la Viudy tez.. Adrayen Del'Impro, Snake Del'Impro, Neka Darkdrow, Reyent Darkdrow
Eli Stormstriker - dlaczego ? Bylem zaskoczony gdy dowiedzialem sie jak wybil sie na Aldorze, w dodatku Isreal - respect.
Kiperlana - te jego wmv..
gildie Black Widows, Ironbears Clan i Sacrifice. - respect.
Co do Masy, pierwszy owner to legenda - istotnie, ale nastepny owner i jego mastah pvp nie
Powiem krotko i na temat, poczatki na Aldorze wspominam milo, zapoznalem duzo fajnych osob, z wiekszoscia urwal mi sie kontakt, ale to dzieki nim nastroj panujacy na Aldorze byl znakomity, teraz jest syf, wiec pierdole ta gre. Tyle.
ELO.
|
o.O Ktoś mnie wspomniał

Prosiłbym o priva, gdyż widzę, ze wspomniałeś sporo osobistości, które ja również pamiętam.
Legendy Aldory wg mnie:
-
Ulath von dracula i jego nieśmiertelny tekst z niesamowitego BW the movie "This is first, all is next".
-Seth-Drone(ktoś napisał w poście czy ktokolwiek go pamięta, a więc odpowiadam - JA!)
-Hailandor
-Yulop Spastic(Później Yulop Del'Nabo haha.)
-Mevar (nawet miałem okazję z nim trenować

)
-Masakrowiec (Skur.... zabił mnie kiedyś z Gerrellem za nic ;p)
-Last Mohicanin (bardzo dobry kolega

, ale później sprzedał chara)
-Wojowniczy Pall
-Kirenox (Serek) najlepszy kumpel chyba na Aldorce
-Drogunis (Grał jeszcze wieloma innymi charami)
-rodzinka La Viudów
Jeżeli kogoś pominąłem, to tylko dlatego że już dawno nie grałem i mogłem zwyczajnie zapomnieć nicku. W razie czego zedytuję posta