Zobacz pojedynczy post
stary 21-06-2008, 20:43   #37
Nari
Użytkownik Forum

Nari's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ Pokaż post
Czemu pomagacie temu kolesiowi ? A jak jakis inny 14 latek chcial zeby mu prace z fizy odrobic to go zebsztaliscie, a tu jakis *****szon chce zeby mu prawa autorskie dac i w tv wystapi dostanie za to kase kurcze blaszka, motyla noga!
Mały offtop, ale ten użytkownik bije takie rekordy w głupocie i niezrozumieniu, że aż chce się iźdź stont.
Rozumiem pojęcie ironii, ale jak na moje to jest coś w rodzaju popisywaniu się 14 letniego dziecka, które pewnie zapomniało zresetować Neo przed zrobieniem nowego konta. Ja to nazywam bardziej *****arstwem, ale z logicznych powodów tego nie napiszę.
Chłopak chce zrobić jakieś postępy, prawdopodobnie w czymś co lubi... Prosi o pomoc co jest oczywistą oznaką zaufania do nas, a ty jeszcze się pytasz czemu inni mu pomagają. Jednak tak naprawdę wiem czemu. Chłopak prawdopodobnie zostanie kimś, bo ma swoje cele i pokazał nam już, że coś potrafi- nie tylko w swojej dziedzinie-, ale potrafi poprosić. A Ty na 100% nigdy nie osiągniesz czegoś podobnego. Wiesz czemu? Ponieważ jesteś typem człowieka, który nie potrafi nic zrobić. Nic poza ogólno dostępnymi umiejętnościami. Nie muszę nawet Cię znać, aby to stwierdzić. Jednak mówię prawdę. A Ty zazdrościsz mu za to, że dostanie kilka groszy i kupi sobie coś. Czemu? Bo wiesz, że ty tych kilku groszy nie dostaniesz nigdy za kilka minut śpiewania, czy czegoś tam innego. Po prostu zapewne będziesz pracował za kilka złotych/h.
Srry za mały offtop, ale iloraz inteligencji niektórych ludzi jest po prostu tak wielki, jak u światowych geniuszy iloczyn.

Nari jest offline