Cytuj:
-Okna handlu niszczą klimat? Przecież one istnieją w każdym znanym mi RPG'u! One nadają tej grze klimat prawdziwego RPG a nie go niszczą.
|
Wkurza mnie to, że aby kupić w Thais łopatę muszę pisać hi/godies/trade i ją znaleźć, grrr.
Cytuj:
-Nowe itemy dodające bonusy do skilli i Magic Levela są głupie? Z tym że właśnie one wprowadzają urozmaicenie, pomiędzy tych wszystkich h-lvli z których 90% nosi "full set".
|
Znam przynajmniej z 5 różnych setów na h-lvl, itemy typu demon arm raczej stracą sens bytu, tak samo z arcane staff i avenger(jednak nastąpi to około next upa, kiedy każdy serw porobi questa).
Cytuj:
-Botterzy? Grając na PACC area znalazłem przez 2 miesiące może z 9 botterów, powiecie, że miałem pecha, lub nie umiem rozpoznać bottera? Ja jednak nie sądzę, aby tych botterów było aż tak dużo, ponieważ ja expiłem właśnie w ulubionych miejscach botterów (Barbariany, Tomby, Małpy) i naprawdę wielu botterów tam nie spotkałem. Wy widzicie knighta 100+ na Barbarianach i myślicie "botter" nie sprawdzając nawet czy naprawdę tak jest.
|
Masz pica jak ch..., idź na pierwszym lepszy noob pvp(np. celesta, żeby daleko nie szukać). Roty veno, fibula, roty na darashi(!), scaraby(!), al dee rats na rooku, all kopy, trolle ab... dalej?
Cytuj:
-NOOBy? Za Tibii 7.5 było ich tyle samo a może nawet więcej. To zależy tylko od człowieka, jeden za danie mu Wolf Paw'a na rooku zacznie ci wylewnie dziękować, a drugi 80+ EK nawet słowa nie powie, mimo że znalazłem go AFK/Kicknietego na red HP otoczonego zwierzyną z dżungli i ocaliłem mu życie mimo że mogłem się odsunąć pozo zasiąg ekranu, poczekać aż zwierzaki go zabiją i zebrać loot jeśli nie miał AOL'a.
|
Tak, ale wtedy nie było tyle dzieci neo, jak dla mnie grało więcej rozgarniętych ludzi.
Tibio 7.2 wróć! Jedyny + nowych up'ów to itemy, moby, hunt place, no i mapa, bo kiedyś było tak szaro-buro... a o starej daramie nie wspominam, bo wstyd;s