Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2008, 14:33   #17
Unholy_Elder
Użytkownik Forum

Unholy_Elder's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ubanek Pokaż post
[CHAR][/CHAR]Unholy_Elder
Uwazaj bo sie spuscisz. [CHAR][/CHAR]

^

Karzdy pisze co mysli a tobie smieciu gowno do tego.
Myslisz ze masz durzy lvl to morzesz sie kozaczyc.Ciekawe z kat wytrzasneles ta postac pewnie z allegro.
O ku*wa, spuscilem sie na twoja ortografie, bo masz wyjebana nie ma co.

PS
Kup sobie słownik. ;*

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
Nawet pisać nie umiesz...używasz słowa pAsty gdy mowisz o pisaniu, co wiecej, pisze sie Ty, a nie "ty"...uzywaj wiecej przecinkow. Dobra niech ci bedzie, Twoja postac jest zrobiona na bocie. Ja robie wiekszy offtop? Ja chociaz napisalem cos do filmu. Lv nie swiadczy o inteligencji? Tu sie mylisz, wielu gowniarzy, gdy staje sie w Tibii kims zaczyna PA'owac kogo sie da, w koncu efekt przenosi sie na fora (tutaj Twoj przypadek). "When they reach enough level, the power is starting to overtake them" - i to sa swiete slowa pewnego Szweda, z ktorymi sie zgodze w 100%, i tutaj nie zaprzeczysz, bo doskonalym przykladem tego sa wojny na kazdym niemal serverze pvp(-enforced) (no, moze czasem jest przerwa na 2 tygodnie).

Pozdro&pocwicz.
Wyraz "ty" mozna pisac dwojako, z duzej jak i z malej litery. Nie masz sie do czego przyczepic to wymyslasz wlasna ortografie? Jezeli mylisz ze robilem chara na bocie to sie mylisz, jezeli ci to tak przeszkadza sam wbij taki lvl obojetnie jak. Czekam. Lvl nie swiadczy o inteligencji gracza. Znam kilku 30, 40 lvlowych graczy ktorzy sa madrzejsi od jakichs 150. Piszesz ze wielu gowniarzy gdy zdobedzie wysoki lvl zaczyna kozaczyc wszech i w obec, otoz ja do takich nie naleze zawsze gralem/m dla przyjemnosci nie dla kasy czy tp. Wciaz nie rozumiem dlaczego wdales sie ze mna w dyskusje skoro napisalem do Ubanek'a. _/

Ostatnio edytowany przez Unholy_Elder - 22-06-2008 o 14:45.
Unholy_Elder jest offline   Odpowiedz z Cytatem