Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2008, 13:33   #47
Ditto
Zbanowany

Data dołączenia: 31 12 2007

Domyślny

a ja wam wszystkim powiem tak - dla kazdego najlepsza tibia byla ta, z ktora wiaza sie jego poczatki w tej wlasnie grze

ja chcialbym, aby dalej mozna bylo pograc tak jak w 7.1 - kumple, tajemnice i w ogole, teraz wiem praktycznie wszystko, koledzy tak samo... i po prostu nie gram ;s najpierw ciagiem gralem od w/w 7.1 do 7.5 i te wersje byly dla mnie najlepsze. po tem przerwa, ale nie na dlugo, bo do 7.6, gralem do 7.8 (z malymi przerwami... tak jak za pierwszym razem, nie brane pod uwage... chociaz w sumie nie... byla dluzsza przerwa xd). w koncu przestalem na dobre ;s jeszcze gralem jak byl update ze svargrond, ale to chwilowo...

@1

najgorzej wspominam brak uhow od 11 lvla, ogolnie czary od lvla, a nie magica...

mialem druida, 13 poziom, a na nim wszystkie czary P siedzialem i bilem magic lvl robiac runy, przy okazji wzbogacajac sie, po zmianie tego oddalem postac, ktora... zaginela? xdddd

@2

zaraz po tym niszczenie spearow... po utracie uhow zrobilem palka, a tu taki myk ;s nie zdazylem wyskillowac, bo sie wnerwilem xdd

@3

tadam... knight i strata uhow ;s tragedia

@4

mhm... zmiana wygladu rotow....

@5

bronie od lvl i balansacja postaci ;\

to takie 5 glownych moich zmartwien xd

btw. dalej jest czar na przemiane staffa w enchanted staffa? TO BYLO COS : O kladlo sie na depo, a tu podchodzi jakis gosc i pisze "jestes gm?" xdddddd

pamietacie utevo res "mimic? albo elder beholder...

stara trawa ; (

druidzi z dragon hammerami/skull staffami

nieznajomosc cen i kupowanie smieci typu chain legs za pierwszym razem

zasypywanie dziur, problemy z lootbagami ^^

stare amazaon camp ;[ stara trawa, stare czaszki, stare amazonki - ciekawiej wygladaly, a juz na pewno valkyrie...

bubble jako ideal gracza xd

soft bootsy? a co to takiego?

wiele innych...

kto pamieta stare beholdery? takie ogorki pogrojone z trawkami wychodzacymi na boki <3

@virlan
Cytuj:
Jako, że we wszystkie poprzednie RPG jakie grałem (Baldur's Gate'y, Icewind Dale itd) grałem Czarodziejem, więc także i w Tibii wybrałem sorcerera. Po przejściu niewiarygodnie żmudnego rooka (wszystkie potwory jakie biłem były jednocześnie zabijane przez innych graczy, mój loot był rozkkradany, podczas walki z szkieletami byłem popychany i lurowano następne szkielety [fajny "klimat" no nie? ile to ja nie słyszałem że za starszych wersji Tibii nie było noobstwa....) a kiedy straszyłem kumplem (miał wtedy mniej więcej 20 level knighta) byłem obrażany, łącznie z wyzywaniem moich rodziców), przeszedłem na mainland, jako profesję wybierając sorcerera. No i zaczeło się bicie rotwormów z battle hammera, przy czym patrzyłem z narastającą frustracją na mojego kolegę knighta z beznadziejnymi skillami zabijającego owe rotwormy jednym ciosem.
ja to kochalem... wtedy wszedzie chodzilem expic z jednym lub dwoma kolegami, a w nieznane nawet wieksza grupa...

co do twojej wypowiedzi na temat hotkeyi... omfg, jestes jednym z tych, przez ktorych to zrobiono >_<

okna handlu - abshuahsuhausbhaushuahsuas xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@abdalla

lepiej dla ciebie, a tysiackroc gorzej dla tych, ktorzy wtedy dokonywali takich rzeczy, a ty tylko stales i patrzyles myslac "woooooooooooooooooooooooow, cziterrrrrrr!"

@btw

teraz zerka/mino guarda mozna zabic 7 sorciem/druidem ;ssssss

@pamietacie gsy z 7.1? i poison spidery? i spidery tez? fajnie kiedys bylo : [

kto pamieta stare rh? nie to co bylo przed tym, ale jeszcze wczesniejsze, prawie takie samo jak teraz? ^^

stare armory <3

Ostatnio edytowany przez Ditto - 22-06-2008 o 14:03.
Ditto jest offline