Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unholy_Elder
Wyraz "ty" mozna pisac dwojako, z duzej jak i z malej litery. Nie masz sie do czego przyczepic to wymyslasz wlasna ortografie? Jezeli mylisz ze robilem chara na bocie to sie mylisz, jezeli ci to tak przeszkadza sam wbij taki lvl obojetnie jak. Czekam. Lvl nie swiadczy o inteligencji gracza. Znam kilku 30, 40 lvlowych graczy ktorzy sa madrzejsi od jakichs 150. Piszesz ze wielu gowniarzy gdy zdobedzie wysoki lvl zaczyna kozaczyc wszech i w obec, otoz ja do takich nie naleze zawsze gralem/m dla przyjemnosci nie dla kasy czy tp. Wciaz nie rozumiem dlaczego wdales sie ze mna w dyskusje skoro napisalem do Ubanek'a. _/
|
A czy ja napisalem, ze "TY" pisze sie tylko w jeden sposob? Czytaj ze zrozumieniem. Jezeli myslisz, ze nie mam ze wszystkiego 6, na koniec roku i nie wyciskam 300kg na klate to sie mylisz. Co mi pomoze wbijanie 140+, skoro Ty nadal bedziesz prymitywny? Ja wlasnie twierdze - "im wiekszy lv, tym glupszy gracz" i u 85% tibijczykow to sie sprawdza, jezeli Cie to urazilo (bo powinno) to sorry. A przyjebalem sie, bo wnerwia mnie takie cwaniactwo. Ludzie niedlugo przestana komentowac, a jak juz skomentuja, to zrobi sie offtop (sam zgadnij dlaczego). A fakt faktem - to Ty tutaj prowokujesz.