Zobacz pojedynczy post
stary 22-06-2008, 22:09   #517
ELEAH
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juchasek Pokaż post
Śmiać mi się chce z ludzi którzy wyśmiewają tibie i mówią, iż Wow jest super lepszy, a grafa w tibii wysiada! Ja powiem tak... Grafika w tibii to jest najlepsze cuda, najlepszy pomysł w całej epoce tych całych Wowów itd! Nie dość że ruszym na wszystkim, jest zabawa, jest przyjemność, jest bezsenność, są ciągłe myśli o tym gdzie iść co robić... To jest właśnie MMORPG!! Jeżeli nie podoba się komuś Tibia, to niech usunie konto z forum i nie gra ani nie pisze głupot, bo to jest głupota. Co wy chcecie wypromowaćWowa!? Idzcie na targ i drzyjcie ryje z tekstem "WoW naszym najlepszym przyjacielem jest.."

Co do updejtu,, Hmm zapowiada się ciekawie ;]

Jak coś to nic niemam do tibijskiej grafiki... Aczkolwiek uważam, że te ekhem ,,zbroje'' zrujnują cały wygląd gry. Ale mi to zwisa. Jedyne czego mi brakuje w Tibii
1. grywalność-szybkość akcji-i końca expienia

w WoWie mam 70... i to mi sie właśnie pasuje a nie expić do końca świata i jeden dzień dłużej. Aha i ta zabujcza ilość itemków... mam MPA i juz nic lepszego mieć niebęde... mam 1425 lvl i max skile i poco mi to? Aha zagraj se w wowa bez upszedzen do tej gry gwarantuje ci, że tibie będziesz tylko obrażal