Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Div
Tak sobie czytam Twoja wypowiedz i postanowilem ja skomentowac (Pozwolisz, ze to zrobie  ).
Po pierwsze:
Malo tych expowisk, mogles sie bardziej wysilic i pomyslec.
Po drugie:
Twoje przeliczenia co do expa na godzine sa smieszne (Knight 100lvl + dobry eq + skille = 120k/h smoki, wiem z wlasnych doswiadczen ;]).
Co do OF u knighta sie zgadzam, a przeciez palladyn rownie dobrze moze expic na OF, wiec nie wiem o co Ci chodzi z tym "idk".
Guardy - Indeed
Vampy + Necro - dla wszystkich profesji dobry exp, chociaz runozerny
Demony - z tym przeliczeniem moge sie zgodzic, jesli profesja ma 80lvl, a na 100+ mozna spokojnie wyciagnac ponad 150k/h, mowie tu oczywiscie o demon hellu.
Warlocki - Czlowieku Ty chyba naprawde nigdy nie widziales prawdziwego expowania. Zbieraj 50+bp sd (lecz najpierw zrob 60lvl), znajdz doswiadczonego knighta i smigaj na Demone, a zrobisz tyle expa, ze sie zdziwisz w niedlugim czasie
Kumpel z Elysi - Arioc scalp zrobil tam z 99 na 101 w kilka godzinek.
Btw. prosze nie piszcie mi, ze to nieprawda bo wiem dobrze jaki tam jest exp, poniewaz nieraz tam bywalem.
|
Ad 1. Jak taki cfaniak jesteś to dlaczego Ty się nie wysiliłeś i nie pomyślałeś, hę ?!
Ad 2. n/c ciekawe czy knighci z Antici (130lvl+) wyciagają po te 120k/h. Możesz zapytać tylko napisz prawdę tutaj.
Ad 3.(?) Jestes ***** bo uważasz sie za znawce jakich mało a nawet nie wiesz co znaczy "idk" ... n/c again !
Ad 4. kks
Ad 5. Czy aż tak dobry?
Ad 6. kks
Ad 7. Kilka to np 5, czyli według Ciebie twój kolega (Szwed - pall) robił 200k/h na Warlockach?? (99->101 = 960k xp)
Chciałem zaznaczyć iż ten chłopiec ->Arioc Scalp w 3 ostatnie tygodnie zrobił z 105 (od dedka na 106 poprzez dedka na 109) do 110 levca, czyli 3 mio xp. Jeśli ktoś dalej nie czai to : 1 mio/tydzien = 150~k/ dzień. Czyli według twoich słów koleś co dzień sobie szedł na godzinke na Warloki a przez reszte dnia (super hi lvlelowiec) się obijał !! LOL !! N/C !
Cajas !
I nie mówcie mi że mówie źle bo..bla bla bla ;p Take care !