Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2004, 23:28   #40
Atlas
Użytkownik Forum

Atlas's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Div
Tak sobie czytam Twoja wypowiedz i postanowilem ja skomentowac (Pozwolisz, ze to zrobie ).

Po pierwsze:
Malo tych expowisk, mogles sie bardziej wysilic i pomyslec.

Po drugie:
Twoje przeliczenia co do expa na godzine sa smieszne (Knight 100lvl + dobry eq + skille = 120k/h smoki, wiem z wlasnych doswiadczen ;]).

Co do OF u knighta sie zgadzam, a przeciez palladyn rownie dobrze moze expic na OF, wiec nie wiem o co Ci chodzi z tym "idk".

Guardy - Indeed

Vampy + Necro - dla wszystkich profesji dobry exp, chociaz runozerny

Demony - z tym przeliczeniem moge sie zgodzic, jesli profesja ma 80lvl, a na 100+ mozna spokojnie wyciagnac ponad 150k/h, mowie tu oczywiscie o demon hellu.

Warlocki - Czlowieku Ty chyba naprawde nigdy nie widziales prawdziwego expowania. Zbieraj 50+bp sd (lecz najpierw zrob 60lvl), znajdz doswiadczonego knighta i smigaj na Demone, a zrobisz tyle expa, ze sie zdziwisz w niedlugim czasie

Kumpel z Elysi - Arioc scalp zrobil tam z 99 na 101 w kilka godzinek.

Btw. prosze nie piszcie mi, ze to nieprawda bo wiem dobrze jaki tam jest exp, poniewaz nieraz tam bywalem.

Ad 1. Jak taki cfaniak jesteś to dlaczego Ty się nie wysiliłeś i nie pomyślałeś, hę ?!
Ad 2. n/c ciekawe czy knighci z Antici (130lvl+) wyciagają po te 120k/h. Możesz zapytać tylko napisz prawdę tutaj.
Ad 3.(?) Jestes ***** bo uważasz sie za znawce jakich mało a nawet nie wiesz co znaczy "idk" ... n/c again !
Ad 4. kks
Ad 5. Czy aż tak dobry?
Ad 6. kks
Ad 7. Kilka to np 5, czyli według Ciebie twój kolega (Szwed - pall) robił 200k/h na Warlockach?? (99->101 = 960k xp)
Chciałem zaznaczyć iż ten chłopiec ->Arioc Scalp w 3 ostatnie tygodnie zrobił z 105 (od dedka na 106 poprzez dedka na 109) do 110 levca, czyli 3 mio xp. Jeśli ktoś dalej nie czai to : 1 mio/tydzien = 150~k/ dzień. Czyli według twoich słów koleś co dzień sobie szedł na godzinke na Warloki a przez reszte dnia (super hi lvlelowiec) się obijał !! LOL !! N/C !

Cajas !
I nie mówcie mi że mówie źle bo..bla bla bla ;p Take care !