Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2008, 02:10   #15
baryla8686
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Bielsko Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 56
Skille: 80/65
Poziom mag.: 17
baryla8686 ma numer GG 6282614
Domyślny Witam

Witam serdecznie,nie ukrywam iż cieszę sie że nareszcie jakas poważna gildia powstała na Neranie,jestem w stanie zaoferować swoją pomoc,mam 28 lv palladyna,skille 70/57 więc nie takie słabe,gdy nadarzy się okazja pomogę w czymkolwiek,jestem otwarty na wszelkie grupowe questy oraz hunty,posiadam dobre eq ale nie o tym mowa,moim zdaniem gildię tworzą ludzie,i też mam nadzieję że ta gildia tym własnie sie kieruje,mam pytanie odnosnie mozliwosci bycia przyjętym,z kim należy sie skontaktowac w celu rozmowy na ten temat? pozdrawiam,nick Shakizawa Harakiriya
dodam że kupuję pacc za około 2/3 tygodnie,od razu po wbiciu około 32 levela i skilli 73/58 ponieważ myslę że te skille są wystarczające by w miare porządnie expić na terenie pacc,gram około 2,5/3 miesiące,wczesniej grałem na pvp i mam knighta 19 lv na Aldorze,sorca 13 i takie tam,ogólnie czasem bywa że jestem po 8-10 godzin aktywny w grze,ponieważ mam kontuzję i mam czas kiedy się wylecze mysle że 4-5 godzinek dziennie czasu poswięcę ,gdybyście byli zainteresowani proszę o kontakt poprzez msg w grze,pozdrawiam
baryla8686 jest offline   Odpowiedz z Cytatem