Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sroczka
TIBIA
no tak ale w tibi placisz za Pacc 90 zl i masz do tego nowe outfity do wyboru, nowe wyspy mozna zwidzac, lepsze czary
WoW
odrazu mowie moj kumpel gra placi karta (jest taniej ok 40 zl) ale co mu to daje ??? tylko to ze moze grac!!!! nic wiecej !!!!!!!!! gry sa po to zeby w nie grac ale rozumiem placic za gre 1 raz (kupic ja) ale nie zeby placic 40-80 zl miesiecznie lub co 2 miesiace zeby jeszcze mogl grac no bez przesady
Pytanie
kiedy wkoncu ten update wejdzie 
|
Wiesz Bllizard to niesą roboty, które pracuja i nic niepotrzebuja wzamian. Bllizard to nie Cipsoft gdzie pracuje 50 ludzi tylko duza firma, która musi miesięcznie płacić swoim pracownikom żeby oni mieli na chleb. Mi abonament nie przeszkadza bo jeśli coś jest dobre trzeba zato płacić a za darmo to masz najwyżej gówno na trawniku przed blokiem. Jak coś grałem w tibie do 25 lvl i wiem, że bez PACC to jesteś jedno wielkie nikomu niepotrzebne gówno. Bez pacca grasz tylko w 10% tibii więc moim zdaniem też płacisz żeby grać. I co jak masz nowe outfity w PACC i tak zawsze wygladasz jak taki kwadrat tylko z innymi ,,wypustkami". Ja się cieszę że za wowa trzeba płacić przynajmniej niegrają w to polskie dzieci ze wsi które w tibii chodzą za tobą i gadają ,,daj cosi'' albo ,,plax friie itemsy!!'' tu niema czegoś takiego no może proszą o kase ale takich ludzi się banuje za SPAM jeśli powtarzają zdanie cały czas.
Tak kolego gra żeby grać ale pamiętaj zawsze gra w najlepszą grę MMO.