Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2008, 19:42   #1
RailChris
Użytkownik Forum

RailChris's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny Gra sorcererem

Mam parę pytań (pasowałyby one do różnych działów ale żeby zaoszczędzić miejsca na forum pisze to tutaj)
Dotychczas grałem Paladynem i w tej profesji mam sporo doświadczenia. Kiedyś grałem sorcem i wbiłem na nim 17 level, magiczny level coś około 33. Poświęciłem na magiczny level całe wakacje 2 lata temu oczywiście dziennie po 1-2 (3)h max i jakoś skończyłem grać. I tu rodzą się moje pytania:

1) Czy gra sorcererem bez Pacc'a ma wogóle jakiś sens, czy będę dużo wychodził na - z expienia?

2) Czy opłaca mi się dalej trenować Mlvl? Jak tak to do którego

3) Gdzie poza rotami w venore może bez problemu expić 17 sorek (nie wliczając w to trolli, swamp trolli, i innych potworków 30 exp lub mniej)

4) Jakiego seta nosic? Czy plate set na początek wystarczy czy może od razu przesłać sobie blue seta z Palka?

5) Sorcerer jest na świecie non-pvp, ma to jakiś sens?

6) Używać tylko wanda, czy wspomagać się runami (od kiedy nosić przy sobie mana potiony?)?

7) Czy sorcerer może z powodzeniem expić na dragach, dragon lordach czy raczej jest "dodatkiem" do huntu?

8) Od jakiego levela gra sorkiem będzie już nudna na Facc'u?

9) Czy sprzedawanie run jest opłacalne po update, czy stwarzać je tylko na swoje potrzeby?

10) Co z summonami opłaca się z nimi expic???

Dziękuje wszytkim za pomoc, a w szczególności:
* Lechista *
* Snagoth *
*

Jak będe miał kolejne pytania to będę je dopisywał

Ostatnio edytowany przez RailChris - 23-06-2008 o 20:21.
RailChris jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.