Zobacz pojedynczy post
stary 23-06-2008, 22:22   #8404
Zdzichuu
Użytkownik Forum

Zdzichuu's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piootrus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 90+
Skille: 85+
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trylek Pokaż post
Witam niedlugo dostane zamowiony pacc . Bedzie to 1 moj pacc wiec nie bardzo wiem gdzie i na czym mam expic . Mam paladyna 28 lv skile 74/63 eq b robe , bohy , dragon shield , crown helmet . Prosze o podanie jakis fajnych miejsc gdzie bede mogł szybko wbijac lv , i takie na ktorych zarobie sporo kasy z gory thx
Jest jedna fajna miejscówka gdzie sporo zarobisz i bardzo fajnie poexpisz (ja na 30 lvlu gdy tam expilem na caly bp mp wynosilem 7-8k, kilka p armorow i czasem wod.)

Drugim dobrym miejscem jest Tomb. Ja polecam Tarpit Tomb -2,-3. Exp bedzie b.dobry kasa mniejsza niż na banucie, ale nie powinieneś narzekać.

Trzecim niezłym expowiskiem na twoj lvl sa scaraby. Exp przyzwoity, kasa niezla, a jak ci sie poszczeci i winiesiesz kilka small emerald to powinno być dobrze.

Czwartym miejscem jest Cyclopolis. Exp dobry, kasa w miare (szczególnie jak wylootujesz halberdy albo iron ore)

Z tych wszystkich czterech expowisk polecam banute , ale jeżeli znudzi ci sie ta miejscówka, masz do wyboru jeszcze 3 inne.

Mam nadzieje, że pomogłem

Pozdrawiam