Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CesarzRoxy
Tibia miała zawsze ten swój klimat. Teraz bedzie jak każda gra mmorpg... Bezsensowne expienie i walka. Tibia moim zdaniem była grą strategiczną. Ale teraz wszystko robii sie automatycznie. Niewiem czy bede grac po upie 
|
kurczę... a ja już się cieszyłem że będę zaszczycony widokiem ciebie w tibii, no cóż mówi się trudno
A odwołując się do tego że teraz tibia będzie tylko do expiena etc. etc. to... dla czego tak sądzisz? dodali nowe jedzenie, nowe wyroby, książki, magię, questy itd. a ty mówisz że będzie służyła tylko do expienia i że traci swój klimat? twój wybór- chcesz expić i walczyć to expisz, nie chcesz nie expisz tylko wykonujesz questy i pieczesz ciastka itd.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tihvelo
Sam napisałeś że tak się pisze na "GG" a to jest chyba forum o ile dobrze widzę.
Być może Twoi koledzy tak właśnie piszą na tych komunikatorach.
Nie rozumiem dlaczego musiałeś mnie obrazić.
Jestem cwaniak bo powiedziałem mu że zrobił gdzieś błąd?
To ciekawe jak nazywałeś rodziców gdy powiedzieli ci że np. Skok z bloku może zakończyć się złamaniem/śmiercią.
Widziałeś moją listę kontaktów że znasz jej ilość?
Topic:
Zapowiada się nieźle.
|
dobra dobra, ty już lepiej bądź cicho, nie tłmacz co to jest GG bo mi bania pęka ze śmiechu jak to czytam, chyba że to ironia, to ironizuj dalej. Co do tego kto tam pisał że tak się pisze na GG i w ogóle w necie. No, pisze się pisze, ale nie koniecznie trzeba łamać nasz piękny Polski język i pisać bez Polskich znaków, bo to SĄ błędy, a w dalszej perspektywie, takie pisanie prowadzi do ogłupienia.
Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
|
I po co komu tłumaczenia tibia.pl ?
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac
http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178
Jeśli grasz D lub ED to smialo