Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2008, 14:05   #59
Berbatov
Użytkownik Forum

Berbatov's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Skrajne głosy słyszę. Jedni mówią że 'kiedyś to było coś', inni że 'teraz to jest ekstra'. Ja żałuję tylko wyglądu postaci, te outifty sprzed lata 2006 były stokroć lepsze, ale do tych przywyknąć można.
Ktoś powiedział że teraz gra się łatwiej, czy aby na pewno? Przykład paladyna: kiedyś starczyło wsiąść 5 włóczni(eng. spear), poświęcić trochę czasu i było już 70/70. Czy to takie trudne, łazić po Kazrodoon i klepać Dwarfy? Jasne że nie. Teraz muszę się wysilić, uzbierać kamyki bądź pieniądze nań potrzebne. Po wytrenowaniu odpowiednich skilli mam duży wybór broni. Mogę chodzić z włóczniami, gwiazdkami, łukiem czy kuszą. Mogę dostosować broń do danego huntu, a nie łazić z bełtami do usranej śmierci(czytaj - wysokiego levelu, kiedy popadasz w rutynę i gra cię nie cieszy).

Podobne przykłady innych profesji. Nie będę opisywał, wyobraźcie sobie sami.

Gra idzie w dobrym kierunku - osobiście odżałować nie mogę tylko outiftów nowych. Klimatu już nigdy nie będzie takiego jak kiedyś. I to nie wina gry, tylko społeczności tibijskiej, a zaryzykuje nawet stwierdzenie że to wina wychowania.