24-06-2008, 14:21
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x
A ja mam problem taki. Gdy ściągnę grę w partach i chce ją rozpakować, to wyskakuje mi błąd, w którym jest napisane, że jest zła lokalizacja kolejnego partu i muszę ścieżkę wpisywać ręcznie, co zajmuje mi kupę czasu, zwłaszcza, że często tych partów jest ponad 100. Wie ktoś jak temu zaradzić? Ściągnąłem nowszego winrara, lecz problem się powtarza. Screen: http://i29.tinypic.com/2hwpcli.jpg
Dzięki za pomoc z góry
|
to nie ze ma wersje testową winrara tylko to że nie ma tego part.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aregin
Hej, pewnie ten post tu nie pasuje i wogole mnie zabijecie ale juz nie mam sliy szukac gdzie indziej odpowiedzi;]. Sprawa tyczy sie tibii
mam komputer : 800mhz, 128mb ramu, grafika riva tnt2 32mb i problem jest taki ze przed formatem komputera cos tam pokombinowalem ze sterownikami itp i tibia chodzila wzglednie, mialem duzo fpsow 60-80 a moze i nawet wiecej. i jak wlaczalem tibia to odrazu w ustawieniach mialem zaznaczone na direct5 i nie musialem tego zmieniac recznie. Po formacie tibia tnie sie bardzo gdy wlaczam ją mam ustawione na open gl i moge zmienic tylko na direct5 na troche to pomaga ale i tak jest kolo 20 kratek na sekunde a i tak po kilku sekundach spada do 4-7 kratek, mam zainstalowane najnowsze chyba strerowniki, directa 9.0c i niewiem o co chodzi. Prosze o pomoc wiec ze moga mi pomoc stare sterowniki ale niewiem jak dokladnie to wszystko zrobic. Prosze o pomoc 
|
A system jaki masz
Ostatnio edytowany przez apokalipsy393 - 24-06-2008 o 14:25.
|
|
|