Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2008, 16:00   #179
x_PrzemEK_x
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lausion Pokaż post
@up
Zbulwersowany gracz (o wieku nie wspomnę) który nie umie grac inna profesja niż knightem, i narzeka jak to silne są inne profy..Zrób sobie palka skoro tak go wyżej chwalisz i po kłopocie >.> Każda profesja ma swoje plusy i minusy.
gralem palkiem dawno temu (wtedy jak byl hmmm najgorsza? profesja?przed 8.00)
po updacie na 8.00 tez troche pogralem ale nie wiadomo skad na kompie znalazla sie owntibia (nie mowmy o tym bo duzo stracilem i staram sie nie myslec o tym )

wkurza mnie ze zawsze musze grac ta najgorsza profesja

nie chodzi o to ze chce zeby knighta zrobili najlepszego , tylko zeby wszyscy byli w miare rowni, a nie , ze ze po kilku latach meczarni paladynow teraz wszystko dostaja .
skoro oni dostana arm +5 do skila to nam knightom tez sie taki nalezy mmm no moze +4 ... nie mow mi tylko o sword ringu bo nie nadrabia on wolniejszego skilowania knighta , chodzi o to ze knight 70/70 zrobi a paladin napewno wiecej niz 74 ( mmmm ja 35 75dista palkiem do 48(okolo) wbilem 81 dista , nie wydaje mi sie zebym tak knightem potrafil no chyba ze spike sword i jazda na cyklopy dlatego tak jak juz napisalem nie mowcie o zasranych sword rignach....

fakt knightem latwiej sie skiluje , ale nie kazdy jedzie na bocie i na 30 lvlu wbija 80/80 , palem trzeba speary/kamyki ... wiem jak to jest bo gralem palkiem nie majac zadnej kasy - gralem od zera (tzn 1k + rookset).

@edit
@down
http://tibia.wikia.com/wiki/Last_Update

Ostatnio edytowany przez x_PrzemEK_x - 24-06-2008 o 16:04.
x_PrzemEK_x jest offline