Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Scofild
A teraz ja ci zadam pytanie? Czy jesteś pewny, że jesteś dobrym graczem?
|
Pewny to może nie jestem, ale gram nie najgorzej...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci
|
Aczkolwiek po przekroczeniu pewnej bariery (lvlowej??) knight zostaje daleko w tyle.
Cytuj:
|
Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic)
|
Może i łatwo ubić ale sorcem jeszcze łatwiej uciec. Co do padania to wątpie, chyba że jakis random, który na tym servie bardzo rzadko się trafia.
Cytuj:
|
musisz miec pacc zeby grac
|
Pacc to dla mnie podstawa i nie zamierzam bez niego nawet rookgaardu opuszczać.
Cytuj:
|
ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha
|
No nie powiedziałbym że w tym samym czasie co zrobie 60 mlv wbije 100 skilla knightem, poza tym robiąc mlv moge robić runy i zawsze kasa wpada, bez sd tez nie jest najgorszy - m walle, utani gran hur...
Cytuj:
|
Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz.
|
No nie powiedziałbym... myślę że w szybkości zdobywania lvlu knight jest daleko w tyle, nawet jeżeli chodzi o te mniejsze lvle...
Cytuj:
|
W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja
|
To jak często sorcem sie pada nie zależy od profesji tylko od samego gracza...
Cytuj:
|
co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze.
|
Jakoś ludzie sobie radzą...
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez ripper
Oczywiście druga opcja jest bardziej opłacalna, ale niekoniecznie jej dożyjesz, więc w praktyce robi ci małą różnicę.
|
Co nie zmienia faktu że wybierzesz drugą opcję...