Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2008, 18:31   #27
hzaq
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scofild
A teraz ja ci zadam pytanie? Czy jesteś pewny, że jesteś dobrym graczem?
Pewny to może nie jestem, ale gram nie najgorzej...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci
Aczkolwiek po przekroczeniu pewnej bariery (lvlowej??) knight zostaje daleko w tyle.

Cytuj:
Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic)
Może i łatwo ubić ale sorcem jeszcze łatwiej uciec. Co do padania to wątpie, chyba że jakis random, który na tym servie bardzo rzadko się trafia.

Cytuj:
musisz miec pacc zeby grac
Pacc to dla mnie podstawa i nie zamierzam bez niego nawet rookgaardu opuszczać.

Cytuj:
ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha
No nie powiedziałbym że w tym samym czasie co zrobie 60 mlv wbije 100 skilla knightem, poza tym robiąc mlv moge robić runy i zawsze kasa wpada, bez sd tez nie jest najgorszy - m walle, utani gran hur...

Cytuj:
Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz.
No nie powiedziałbym... myślę że w szybkości zdobywania lvlu knight jest daleko w tyle, nawet jeżeli chodzi o te mniejsze lvle...

Cytuj:
W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja
To jak często sorcem sie pada nie zależy od profesji tylko od samego gracza...

Cytuj:
co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze.
Jakoś ludzie sobie radzą...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ripper
Oczywiście druga opcja jest bardziej opłacalna, ale niekoniecznie jej dożyjesz, więc w praktyce robi ci małą różnicę.
Co nie zmienia faktu że wybierzesz drugą opcję...

Ostatnio edytowany przez hzaq - 24-06-2008 o 19:37.
  Odpowiedz z Cytatem