Moim rookstayerem na 14 lvl postanowiłem zlurowac pod most rota, ale nie dla zabicia low lvl, tylko dla zabawy, a głównie dlatego, że nigdy niewidziałem zlurowanego rota na rooku. Może wam się wydawać to bardzo łatwe, ale miałem prawie yellow hp, gdy zaczynałem, 0 life fluidów (cała kasa w depo), a po drodze jeszcze napotykałem: snake, posion spidery, bugi, raty i spidery. Najgorsza sytuacja była gdy miałem 26 hp, ale całość się udała, a o to SS.
Początek lurowania. Jest to już jeden poziom wyżej niż był respam rota.
Kolejny poziom wyżej. Po pokonaniu 2 posionów (zatruły mnie

) luruje rota dalej
Tutaj było już ciężej. Po wejściu przywitały mnie 3 posiony. Rzecz jasna zatruły mnie, ale wytrwale luruję rota dalej.
Tutaj bydła było już więcej. kilka bugów, posion, spidery i raty. Jakoś dałem rade i miła niespodzianka 15 lvl
I kolejny poziom wyżej. Tutaj już luzik, bo same spidery.
A tutaj jakiś 7 lvl się przestraszył i zaraz uciekł. Kolejny poziom. Jeszcze jeden wyżej i świerze tibijskie powietrze.
Miałem niewielki problem ropnąc rota na powierzchnię, zajeło mi to 4 minuty, ale jeszcze chwilkę straciłem na łowienie ryb. I tak wytrwale pozostała mi tylko droga do mostu.
Nudna droga do mostu.
A oto efekt mojej ciężkiej pracy. 29 hp, ale warto było. Naprawdę piękny widok.
I to już ostatni screen z akcji.
I to już koniec. Padły chyba 2 osoby, ale nie o to mi chodziło. Miło było, ale wkońcu na rota żuciła się zgraja (9 łepków) i ubili go. Ja sdwoją misję wykonałem.
SS może nudne, ale niemiałem co robić
Screeny zamieszczone na szybkim serwerze lycosie. Jakby coś niedziałało zmienie na serwer wolniejszy, ale bez limitów.
My char:
Name: Valaxia
Level: 15
Club: 18
Sword: 13
Distans: 13
Shield: 21
Fishing: 22