Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2008, 18:13   #5385
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rise
Świat: Morgana
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano Pokaż post
Nie przypominam sobie tego. Wiem tyle ze jakis czas po pewnym czasie od mojego dolaczenia doszlo do rozlamu i wiekszosc poszla do Sixth Regin i po kilku dniach wypowiedzieli wojnie Sawehowi i osobom które zostaly w People Who Eat You.
Doszlo do rozlamu z tego powodu ,ze Saweh nagle zaczol miec jakies problemy do Polakow z gildi. Ja z Krellem stworzylismy Sixty Regin (jakos tak to sie pisze) i za to Saweh mial do nas pretensje i straszyl mnie huntem.Wypowiedzielismy im wojne , ubilismy Saweha chara i jeszcze z 2 osoby po czym Saweh poprosil nas zebysmy zakonczyli to pokojowo prawdopodobnie dlatego ,ze doszlo do nas zbyt wiele osob.Byl moment ,ze bylismy druga co do sily(teoretycznie) gildia na servie.Co do tego rozlamu zaluje do dzisiaj ,ze odszedlem wtedy od Saweha poniewaz byl bardzo oddanym kumplem i mial swoj Honor czego nie mozna bylo powiedziec o ludziach z SR.No coz ... Bywa

@Co do filmiku.
Bardzo fajnie zrobiony ale moim zdaniem muza nie pasuje i wydaje mi sie ,ze bylo troche wiecej tych akcji Np. Dilame w thais (genialnie padl ^^)
Kafffffar jest offline