Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2008, 20:55   #517
JUNIR
Zbanowany

JUNIR's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Jak najdalej od ciebie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 150
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Kolejny korek... co za porównanie 150 palka (twój) do 201 sorca?? Człowiku, jak porównujesz, to z głową.
No okkkk to do lopez norris który ma taki sam exp albo czekaj ten no ;/ nerg master który tez ma wiekszy exp z visa niz ja z p bolt a ma nizszy lv, wiec zastanów sie kto wyszedł na korka, zreszta sam grasz w te gra i nie widzisz ze to ms ma najwieksze możliwości szybkiego expa a knight najmniejsze ? kiedys wyróżniał sie chociaż hp i leczeniem a teraz bez sio nie ma szans na huntach typu demy, cipsoft chcial żeby profesje były od siebie zależne ? okey ale czemu sorc/ed może bez waste huncic gorome solo a knight nie ? i to obojetnie czy ma 200 czy 350lv poprostu za dlugo bije tego dema powinni explo zrobic runą tylko dla ek i ze starą mocą albo oddac im uhy bo czym sie rozni 350lv od 250 ? exura jest naprawde słaba a exana mort nie oplacalna, więc różnia sie tylko szybkością bo potami leczą sie tak samo co jest totalnie pojebane bo każda inna profesja wraz z lv leczy sie mocniej i to efektownie mocniej...moja exura leczy mnie za 80~ a exurka kolesia z gildi który ma 196lv ma exurke za 60~ i co mu po tym hp jak mój san + pot który można uzyc w 1 turze leczy mnie podobnie jak jego best pot ofc moze sie jeszcze exanowac ale co mu potem zostanie bez sio ? albo gran albo ucieczka a ja mam ass stary i wg mnie jest to strasznie chujowe ze ek nie ma możliwości wydania kaski zeby expic szybciej, założyłem temat na proposalu ale oprócz ludzi z harmoni i jakiegos 200 ek z azury nikt nie pisal więc temat padł ale nawet jakby nie padł watpie zeby cipsoft go przeczytał ( http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2148605 )

Elo korek

Ostatnio edytowany przez JUNIR - 24-06-2008 o 21:00.
JUNIR jest offline