Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar
Doszlo do rozlamu z tego powodu ,ze Saweh nagle zaczol miec jakies problemy do Polakow z gildi. Ja z Krellem stworzylismy Sixty Regin (jakos tak to sie pisze) i za to Saweh mial do nas pretensje i straszyl mnie huntem.Wypowiedzielismy im wojne , ubilismy Saweha chara i jeszcze z 2 osoby po czym Saweh poprosil nas zebysmy zakonczyli to pokojowo prawdopodobnie dlatego ,ze doszlo do nas zbyt wiele osob.Byl moment ,ze bylismy druga co do sily(teoretycznie) gildia na servie.Co do tego rozlamu zaluje do dzisiaj ,ze odszedlem wtedy od Saweha poniewaz byl bardzo oddanym kumplem i mial swoj Honor czego nie mozna bylo powiedziec o ludziach z SR.No coz ... Bywa
@Co do filmiku.
Bardzo fajnie zrobiony ale moim zdaniem muza nie pasuje i wydaje mi sie ,ze bylo troche wiecej tych akcji  Np. Dilame w thais (genialnie padl ^^)
|
Nom to prawda. Saweh naprawde był zajebistym ziomkiem. To trzeba przyznać. I nie chce nic mowić ale dla nas (polaków) wbił 1 bana, bo kogos bilo sporo osób, to bez zastanowienia przyleciał z expa zeby pomóc. Drugą taką osobą był Darkfas (jakoś tak sie to pisze). Tez wielki szacun dla niego ;]. Naprawdę zawsze bede pamietał Saweha pod tym względem. Ehh pamietam jak tam wszyscy jeszcze mieli 60,70+ lvle ;p Naprawde ta gildia miala klimat ;]
edit.
Pamiętam jeszcze jak Saweh krył sie ze swoim charem- Tivynem. Bo tak btw. to on najpierw nim grał a potem oddał go bratu. W czasie tego bana co miał na Sawehu wbił nim 70 lvl -czyli w 2 tygodnie ;p