Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel
Wymyslilem to JA ... I wypadalo by bynajmniej sie spytac o to czy nie ma cala ekipa nic przeciw ... no coz ... i nie to nie jest Recykling - odsylam do wiki 
|
Hmmm szkoda że nie widziałem tych postów wcześniej. Nie byłem widocznie aktywny na forum. Otóż drogi Scobel'ku masz rację! Ten pomysł kodowania wziąłem od tego konkursu który miał być zorganizowany przez nas. natomiast sam sposób wymyśliłem już sam (a dokładniej pewien znany matematyk, ja tylko go użyłem), bo wtedy jak wymyślaliśmy "nasz" konkurs pracowałem nad kodem beho, i dlatego go podałem. Ty jeśli dobrze pamiętasz wpadłeś na zamianę litera-znak nie litera-cyfra, i powtarzam zaczerpnąłem go z prac matematyka (więcej info wyżej i ofc wikipedia).
Konkurs który mieliśmy razem zrobić, jakoś się przeciągał i ociągał. Później miałem problemy zdrowotne i rodzinne. Pisałem nawet Milanowi chyba że rezygnuje z pracy bo szkoda żebyście sie na mnie zawiedli skoro nie moge pomóc.
Wróciłem po tym do Rookgaardu po kilku miesiącach i nawet zapomniałem o tym naszym wspólnym projekcie. Rozmowa z NPC, hmmm skoro mamy się czepiać i szukać źródła tego pomysłu to chyba należy się cofnąć o kilka lat

Pomysły na zagadki podsuwają mi ksiązki, filmy, sesje RPG, życie, reklamy, szkoła - ot takie zboczenie mistrza gry z 10 letnim stażem (tak na marginesie może ktoś chce wynająć MG do Warhammera albo D&D w Zielonej Górze lub okolic

)
Jeśli odebrałeś ten pomysł jako "fake" to przyko mi bardzo. Nie było takiego zamiaru. To tak na prawdę miał być taki pożegnalnyt akcent z mojej strony

Heh, znów pisze gargantualne posty
No nic, do zobaczenia i powodzenia w poszukiwaniach. Nie traćcie nadzieji i bądzcie cierpliwi. Do updatu jeszcze troche czasu, może jeszcze ktoś "to" "znajdzie"

C u in 3 months.
PS
Sorki że nadal to odświeżam

może ktoś ten temat już zamknie? Niech zgionie w czelusciach Limbo gdzie pływają inne zapomniane tematy.