Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 24-06-2008, 23:54   #8911
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dako Pokaż post
*Darkseph

Pokazales tylko w tym momencie, jakim prostakiem jestes. Kazdy idiota wie, ze Ago by sie nie dal zabic takiemu ciapkowi jak Ty :c Po drugie mądry czlowieku pisal do mnie na gg ze ma kicka i w tym samym momencie mu gg padlo, wylaczyl je "lecząc sie na tibii"? Nie rozumiem tez, czemu mowisz do niego Emostino, nie uczyli Cie kultury?:\ Sa ludzie i taborety, Dementhess i T3am Beka zaliczaja sie do tej drugiej grupy niestety :c Coz zrobic nie ja Ciebie wychowalem. Poprostu zal mi Twoich rodzicow, czy jak masz zajete frosty to bierzesz jakies gwozdzie etc (cos co przypomina ass stary) i rzucasz w kogos z rodziny? Pewnie sie nie przyznasz ale ja znam prawde ^^ No coz pocwicz troche, bo Ty i team beka cos mnie zabic nie mogliscie a Ago zabiles? HAHAH.
*up
Nie wypowiadaj sie. Idz na allegro kupowac nastepne postacie :|
Poprostu:
1.No spoko a może przypomnisz jak było na hydrach jak byłeś z swoim kolegą i jak wleciała ekipa darłeś laczki z respa( Cytuje twoje słowa: I co kurwa miałem tam wejść i sam paść? ) właśnie pokazujesz jaki jesteś pro ;]
2.Co do Ludzi i parapetów wymyśl coś nowego bo już to pisałem
3.A co do gwoździ nie opisuj swego rl życia bo mało co mnie ono interesuje, a jak masz tak w domu to zostaw to dla siebie i zamknij drzwi
4.Mało co mnie interesuje co Ever Dream,Albo Dark Imperium napisze każdy wie że Emo się wyjebał z własnej winy i tyle ;](jest pro kozakiem na forum ale niestety w końcu musiał nadejść dzień) i teraz teksty kick ^^ no spoko. Tylko powiedz mi jak ty waliłeś Exurki i się leczyłęś potionami? Jakiś nowy boocik? O.o
5. Dako prędzej czy później na każdego przyjdzie Pora ;](nawet i na mnie)
6.Pozdrawiam
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem