Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2008, 00:59   #158
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkk'Horsemanzz Pokaż post
Do gadania z duchami nie trzeba seansow ; o
Chyba mnie nie zrozumiałeś. Zadałem dość banalne pytanie, ale widocznie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Ja jakoś nie widzę abym sugerował, iż seans spirytystyczny był takim o "gadaniem z duchami" jak to określiłeś. Może rozwinę swoją wcześniejszą myśl z poprzedniego posta. Otóż, czytając trochę na temat owego wywoływania duchów postanowiłem o tym trochę poczytać. Niby brzmi dość banalnie, jednakże trzeba do tego trochę rekwizytów. Poza tym, z tego co mi wiadomo, nieumiejętne prowadzenie seansu może prowadzić do niebiezpiecznych konsekwencji. I tu rodzi się pytanie: wierzyć czy nie wierzyć? Na przykładzie ludzi z mojej klasy: Na wycieczce postanowiliśmy sprawdzić jak ludzie zareagują. Z początku sceptycy mówili "pff, ja w to nie wierzę". Mimo to, gdy już zaczeliśmy rozstawiać przedmioty na ziemi, nagle wszyscy się zmyli powtarzając "chyba was poje... ide stąd". Czekam na wasze opinie (mam nadzieję, że tym razem bardziej obiektywne, a przede wszystkim - na temat.)

P.S @Wieszok - Szczerze mówiąc, nigdy nie słyszałem o metodach, które opisałeś. Sprawdzę później na czym polegają.

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem