Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
Masz rację, to bardzo ciekawe. Ba, więcej. Wykreśliłem trójkąt równoboczny z tych dwóch punktów.
Trzeci punkt wypada gdzieś w okolicy kanałów z ratami na pacc zone i KORYTARZA Z RYBĄ. Już od jakiegoś czasu zaciekawiała ona rookstayerów.
|
Sorki ale gdzie jest KORYTARZ Z RYBĄ? Wydawało mi się że dobrze znam rooka ale za cholere nie kojarze czegoś takiego
A co do tematu. Muszę wszystkich bardzo niemile rozczarować... ale jakiś czas temu "wypłyneła" mapka ukradziona jakimś cudem CIPOM i wiele osób studiowało w skupieniu tą mapę w nadziei na rozwiązanie tego questa. Caaałego Rooka kratka po kratce. I przykro mi to stwierdzać - ale nie ma żadnej "trzeciej kratki". Owszem jest jedna kratka zaznaczona ale to jest dziurka do picka w bear róm. Zresztą właśnie
temu i TLYKO temu że wykradziono tą mapkę zawdzięczamy to że ktoś wpadł wreszcie na pomysł z dwoma kratkami. Bo chyba każdy przyzna że pomysł jest debilny i nie ma żadnej logiki ani sensu - bo niby czemu akurat te dwie kratki a nie inne? Myślę że druga częśc questa jest równie debilnie pomyślana - i to właśnie dlatego nikt go jeszcze nie rozwiązał