DZIECI WAS TRZEBA LECZYC????
Wy kur[w]a musicie swoje pisac w tym temacie ktora profesja jest lepsza? ktora bedzie gorsza bla bla bla bla bla
Kazda profesja jest dobra i jezeli wam sie nie podoba to sie powiescie omg tez mi problem tylko spamujecie w tym temacie wam trzeba setki raz powtarzac ze tutaj sie wkleja screeny a na ostatnich 5 stronach widzialem prawie same dyskusje ktora profesja jest lepsza..........
Jezeli dla was to jest naprawde taki problem to przestancie grac w ta gre
Zauwazcie ze w tym temacie najwiecej faccow spamuje i cwaniaczkow ktore mysla ze sa specjalistami w tej grze a tak naprawde tylko potrafia plakac i sie zalic 13-15 letnie dzieci bo powazny dorosly czlowiek albo niegra w ta gre albo nie zasmieca forum zadajac madre i przemyslane pytania
I tak mysle ze moja wypowiedz nie pomoze poniewaz nowe dzieci wejda na forum i zacznac przegladac temat od ostaniej strony i zadadza to samo pytanie ktore juz widzielismy 100 razy jak nie wiecej
to sie nazywaja inteligetne dzieci xD
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex
uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach!
Yours taz
Ostatnio edytowany przez Taziu - 25-06-2008 o 16:59.
|