Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2008, 16:42   #32
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Szybkie expienie sorkow to mit.. koszty expienia sa tak ogromne ze w praktyce sie expi wolniej niz knighci nie sadze abys wyjechal sorkiem poza 50 lev...
To nie sądź, a nie będziesz sądzony. Widać że nie grałeś, a raczej nie umiałeś grać sorcem.
Cytuj:
Bierz knighta wyskilujesz kiedys i bedziesz smigac. A sorkiem gra ambitna ale kiedys ambicja ci minie a zostanie w*****enie.
No właśnie. Ambicja Ci minie, bo podobnie jak większość Tibijczyków, jesteś ograniczonym umysłowo osłem.
Cytuj:
Sorki: bedziesz czesto padac (na pvp beda na ciebie czesto polowac bo latwo ubic),
Padanie zależy od stylu grania i inteligencji gracza, a więc masz rację - będziesz padać co chwilę.
Widać, że nie grałeś na pvp, jesteś typowym dzieckiem noob-pvp. Dziwne, że jak idzie knight z rsem, to nikt sobie nic nie robi, a jak przeleci sorc z rsem to wszyscy wskakują do depo albo dają loga. Sam wyciągnij wnioski, o ile potrafisz.
Cytuj:
musisz miec pacc zeby grac,
Jak już mówiłem, nie grałeś bądź nie umiałeś grać sorcem. Tak jak napisał Vil - od zysku jest malutki krok do wielkiego waste.
Cytuj:
ogromne waste chyba ze zrobisz z 60 mlev ale w tym czasie wbijesz 100 skile knightem, bez sd wcale nie jestes taki mocny... kicha
Po raz trzeci: nie grałeś sorcem. Waste zależy od tego, gdzie expisz, ale przede wszystkim od Twoich umiejętności.
Cytuj:
knight: Duzo hp duzo capa bicie za darmo tylko na leczenie na mocniejszych mobach duzo wydasz.
A sorc ma dużo many, silne czary, stosunkowo duże (i pewne) obrażenia z różdżki za niewielką ilość many, i może bić silniejsze moby bez kontaktu fizycznego z nimi, może biegać unikając hitów i bić z dystansu, a więc mniejsze koszty leczenia.
Cytuj:
Ale z pewnoscia wydasz mniej na leczenie knightem niz sorkiem na manasy zeby z visow cos bic. Latwa i przyjemna gra, szybko zdobedziesz duzy level, sorkiem w tym czasie nawet polowy nie wbijesz.
No i cholernie nudna. Poza tym - pewnie się już domyśliłeś - nigdy nie grałeś lub nie umiałeś grać sorcem.
Cytuj:
Albo wez sobie palka - w jedno popoludnie zrobisz 50 skill,
Ahaushaushuahusahusha!
Cytuj:
bedziesz bic porównywalnie jak kina, mniejsze waste bo uciekasz, royal speary to prawie jak za darmo tylko czesto bedziesz biegac po amunicje.
Prawie robi wielką różnicę.
Cytuj:
Ale sorkiem tez bedziesz blyskawicznie "out of manasy".
Nie chce mi się tego pisać po raz piąty.

Cytuj:
W moim odczuciu sorki wcale szybko nie expia moze moze na tych duzych levelach ale latwo padaja i co gorsze 2 dni takiego expienia zuzyje zbierane przez caly miesiac pieniadze.
Po raz szósty.
Cytuj:
Sorki teraz najbardziej są na wojnach przydatne. od 45 lev.
Może dlatego że są potężni?
Cytuj:
Ja bym ci palka/knighta polecil. Jak bedziesz grac recznie to palek, jak bot to knight.
Nie mów mu o bocie, bo zaraz zapyta jakiego najlepiej używać.

A ja bym Ci poradził grać tą profesją, którą lubisz.
Kup.Se.Musk
Dzisiaj, 09:12 >
shoq jest offline   Odpowiedz z Cytatem