Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2004, 08:34   #2
Linek
Użytkownik Forum

Linek's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja

Domyślny

Nie wiem czego niektórzy chcą.Są nowi modkowie i zobaczy się czy się dobrze spisują.A jak będzie coś nie tak to... już admini się pewnie nimi zajmą ;P A co do Gimliego... ja do niego kompletnie nic nie mam nawet w głębi ducha kibicowałem mu żeby wygrał bo jak przeglądałem Forum to widziałem że ma mądre wypowiedzi(wiem że moje nie wszystkie są mądre ale staram się).Wnosi cos do tematu no i ogólnie dziwiłem się czasami czemu on nie jest modkiem.Na razie nie widziałem efektów jego pracy jako modka ale mam nadzieję że się dobrze spisuje.Wiem że zostanie modkiem to pewnie jakieś kosmiczne uczucie i początkowo się samemu pewnie nie wie co robić ale... zobaczymy... czas pokaże...czy new mods są dobrzy.

@Zaglada
Mnie nie ściska że ja nie zostałem modkiem... nawet się nie zgłaszałem bo po pierwsze nie miałem szans a po drugie za duża odpowiedzialność... wolę zostać zwykłym userem przynajmniej nie mam obowiązków.No i nie jestem aż tak często na forum(około raz, 2 razy dziennie) i nie czytam wszystkich tematów więc na razie się nie kwalifikuję.Wolę żeby ktoś inny był modkiem ale za to żeby dobrze wszystko robił.