Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2008, 20:08   #7477
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mc'giver Pokaż post
albo mi sie tak wydaje albo naprawde jestes mniej inteligenty niz wyglada.
za 2kk+ to sie juz nie bawi w "prosze oddaj mi....." tylko jak sie nie dogadasz on ci zrobi poprostu wjazd na chate (jesli jestes nie pelnoletni najlepiej zalatwiac takie zeczy z rodzicami. Za haking w polsce jest kara grzywny od 5tys. zl do 10 lat paki wiec nie wiem co ci sie oplaca. Wiec kidler do boju

_/kidler
Cytuj:
Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje informacje dla niego nie przeznaczona, otwierajac zamkniete pismo, podlaczajac sie do przewodu sluzacego do przekazywania informacji lub przelamujac elektroniczne, magnetyczne albo inne szczegolne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolnosci albo pozbawienia wolnosci do lat 2.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do ktorej nie jest uprawniony, zaklada lub posluguje sie urzadzeniem podsluchowym, wizualnym albo innym urzadzeniem specjalnym.
§ 3. Tej samej karze podlega, kto informacje uzyskana w sposob okreslony w § 1 lub 2 ujawnia innej osobie.
§ 4. Sciganie przestepstwa okreslonego w § 1-3 nastepuje na wniosek pokrzywdzonego.
Tylko to się kwalifikuje pod "pro hacking"

BTW. Za groźby i upublicznienie bez zgody danych osobowych też (ochrona danych osobowych)

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem