Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2008, 20:53   #8447
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Assurie Pokaż post
Witaj Slythia !
Widze, że tylko ty tutaj pomagasz i odpowiadasz. Mam pytanie dotyczące expa sorcererem z softami, na pacc ofc.
67 Ms 54 Mlvl.
1. Zarabianie
2. Szybki exp na z wyjściem na 0
3. Szybki exp z SD.
4. Średni exp z dość na +
bede bardzo wdzięczny, pozdrawiam.
A skąd mam wiedzieć ; (. Dobra, trochę poszukałam i mogę spróbować... Lecz na początku dodam, iż mam tylko 30 ed i 50 ek...

1. Jak powszechnie wiadomo najlepiej zarabia się na minotaurach (Darashia). Jeśli to Cię nie satysfakcjonuje to polecam banutę.

Co do reszty punktów to podział jest trudny... Wszystko zależy od Twych umiejętności. Na pewno polecam smoczki (zwykłe, dle) - powinieneś wyjść na plus. Parę poziomów wyżej możesz spróbować frosty - lecz ostrzegam, trzeba bardzo uważać i nie dopuszczać do siebie dwóch na raz. Mógłbyś także spróbować lizardy - raczej powineneś wyjść na plus. Do tego tereny podwodne (w Svar jest bezpieczniej) - dość opłacalny exp, zwłaszcza jak wypadnie medusa helmet, finy lub blue robe. Do tego można dołożyć tomby, necro, hero (opłacalność zależy od loota), bashee... Mógłbyś także zacząć próbować ice spidery - vis stojąc. Wszystko zależy od tego jak wyglądają twe obrażenia. Oczywiście ice golemy i ice witch...

@down
Mówię, że dużo nie wiem... Na banucie można ładnie zarobić, wystarczy tylko odpowiednio expic. A mino... Kaska ;D. Jedno gfb czy co tam i pół poziomu leży...

Ostatnio edytowany przez Slythia - 25-06-2008 o 21:03.
Slythia jest offline   Odpowiedz z Cytatem