Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2008, 21:10   #7484
dudek_lfc
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Koronowo

Stan: Niegrający
Skille: 1337666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azobaty Pokaż post
Po 1 nic mi nie mozesz zrobic bo te 2kk sprzedaje kumplowi rl za 500zl zaloze za to sobie neo...i mi bedziesz mogl gowno zrobic bo nie bede mial sieci LAN....a nie strasz mnie dziecko ze do mnie wpadniesz co ty mozesz mi zrobic lamusku co cale zycie klika w pixele?widac ze sam sie boisz przyjechac i zadajesz glupie pytania ,,kto mieszka blisko siedlec'' watpie ze ktorys z was odwazy sie przyjechac.. huh moje osiedle jest duze i wszyscy mnie tu znaja wiec nawet jak przyjedzie was 10 to ja w minute zbiore 50osob pod moja klatka anyway good luck i czekam w Siedlcach jeszcze raz tanx for 2kk :* za tyle bym wlasnie sprzedal hunconego chara a eq tamto i tak wyhakowalem wiec nie czuje ze cos stracilem ) a ty siedz dalej w pixelach i rozkminiaj jak tu sie na mnie zemscic wiedzac ze i tak chuja mozesz bo mnie nie podnieca takie cos ze mi sie wlamujesz na konto na forum...a inni widac maja cie za bossa huh... ciekawe co by pomysleli o tobie jakby twoja morde rl zobaczyli?
P.s ja to sprawe skladam na policje bo ja sie wlamalem jedynie na postac twojego kolegi z jego glupoty ty na caly moj komputer niesie to ze soba duzo zagrozen dla mnie i dla moich rodzicow wiec nie pozostaje mi nic innego jak isc na policje ktora skontaktuje sie z providorem twojego internetu zostaniesz poinformowany na pismie o wszystkim zreszta.
fajne masz osiedle jak zadaja sie z konfidentami
dudek_lfc jest offline   Odpowiedz z Cytatem