Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2008, 23:32   #7493
kidler
Użytkownik Forum

kidler's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004

Świat: Aurea
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azobaty Pokaż post
no jasne w koncu po co sa?za darmo kasy nie biora a wy takich fifa rafa nie udawajcie przez neta bo jak wam koma zajebiac to pewnie pierwsi na paly dzownicie a ten typ spowodowal mi wiele szkod i tych szkod nie mozna porownywac z tym co ja zrobilem jego koledze wiec zobaczymy kto bedzie mial po dupie
Wez ty sie jebnij w czolo najlepiej czyms ciezkim.

A policja to strasz kolegow na osiedlu, a nie mnie bo sie tylko pograzasz i utrzymujesz mnie w przeswiadczeniu, ze matka cie inteliggencja nie obdarzyla, za to beszczelny jestes na wyrost. Juz raz sie przekonles co sie dzieje z takimi jak ty, wiec przestan pieprzyc o tym, ze zaczoles czytac o sniffowaniu i hakniesz samego Boga, przestan pieprzyc, ze kogokolwiek bedziesz straszyl policja, a w szczegolnosci mnie, a zacznij uzywac swoich szarych komorek. I skmin opcje, ze poki co to jestes 17letnim kozaczkiem jedynie na forum, ktory aby 'haknac kogos' w Tibii wysylal do ludzi pliki mowiac im, ze to nagie zdjecia swojej siostry. Jestes zalosny jak sam skur***. Teraz juz mozesz isc na komende, najlepiej ta glowna w Warszawie.

Ostatnio edytowany przez kidler - 25-06-2008 o 23:41.
kidler jest offline   Odpowiedz z Cytatem