Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 25-06-2008, 23:48   #8969
Dziarecki
Użytkownik Forum

Dziarecki's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Szczecin

Imię: Ellian
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Equality
Świat: Candia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez misieksinho94 Pokaż post
21:47 Ellian [90]: Warelis jestes jebana kurwa, w chuja lecisz, oszukujesz ludzi, nie mozna miec do Ciebie za grosz szacunku, wiec wypizdzialaj na OTS'y exp x 100000. I nie probojripostowac, bo Ci leb o kraweznik rozjebie.

I ty mówisz człowieku o szacunku? Przemyśl dobrze to. I napisz mi to a nie przez kuzyna przekazujesz.. Żebyś wiedział że ide grac na OTS'y bo mnie wkurzaja tacy ludzie jak ty... Btw. powiedz jak cie oszukałem. Może chodzi ci o to że nie kupiłem od ciebie tego assassina? Aa i rozwal mi łeb o krawężnik taborecie jeden. Czekam I prosze nie używaj mojego nazwisko ponieważ uważam że chcerz podkreślić tym swoją głupotę.

Cya.
Jestes bardziej żalosny, niż ktokolwiek na tym forum Nie bede sie Tobie tlumaczyl. Przyjedziesz jutro pod moj blok to pogadamy inaczej, a nie robisz wywody na forum, jak to jest być takim zalosnym :<
Jutro pogadamy, albo moze i pojutrze, zalezy kiedy z moim kuzynem pojedziesz na rowery

Dla ciekawskich : kuzyn mieszka, blok obok mnie.
Pozatym nikt Cie tu nie slucha, mozesz pisac do woli, ja to mam gdzies, ale za to, ze probowales oszukac mnie i wyzywac od najgorszych, ja Ci tego nie podaruje.
a i ku**a jestes, pamietaj Raz sie puscisz, cale zycie jestes szmatą""
"metafora do oszukiwania i okradania rl"
siemka.

23:07 Bayla Amesh [31]: sikajac do morza bd o Tobie myslal KC :*

Ostatnio edytowany przez Dziarecki - 25-06-2008 o 23:50.
Dziarecki jest offline   Odpowiedz z Cytatem