Cytuj:
Oryginalnie napisane przez misieksinho94
21:47 Ellian [90]: Warelis jestes jebana kurwa, w chuja lecisz, oszukujesz ludzi, nie mozna miec do Ciebie za grosz szacunku, wiec wypizdzialaj na OTS'y exp x 100000. I nie probojripostowac, bo Ci leb o kraweznik rozjebie.
I ty mówisz człowieku o szacunku? Przemyśl dobrze to. I napisz mi to a nie przez kuzyna przekazujesz.. Żebyś wiedział że ide grac na OTS'y bo mnie wkurzaja tacy ludzie jak ty... Btw. powiedz jak cie oszukałem. Może chodzi ci o to że nie kupiłem od ciebie tego assassina? Aa i rozwal mi łeb o krawężnik taborecie jeden. Czekam  I prosze nie używaj mojego nazwisko ponieważ uważam że chcerz podkreślić tym swoją głupotę.
Cya.
|
Jestes bardziej żalosny, niż ktokolwiek na tym forum

Nie bede sie Tobie tlumaczyl. Przyjedziesz jutro pod moj blok to pogadamy inaczej, a nie robisz wywody na forum, jak to jest być takim zalosnym :<
Jutro pogadamy, albo moze i pojutrze, zalezy kiedy z moim kuzynem pojedziesz na rowery
Dla ciekawskich : kuzyn mieszka, blok obok mnie.
Pozatym nikt Cie tu nie slucha, mozesz pisac do woli, ja to mam gdzies, ale za to, ze probowales oszukac mnie i wyzywac od najgorszych, ja Ci tego nie podaruje.
a i ku**a jestes, pamietaj

Raz sie puscisz, cale zycie jestes szmatą""
"metafora do oszukiwania i okradania rl"
siemka.