Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2008, 09:46   #248
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Wstalem z lozka wyciagnalem sie ale skapnalem sie w snie ze jestem w nim wyskoczylem z okna cos sobie zlamalem ale bolalao tylko 2 sec... xDDDD
Pomyslalem "co by tu zrobic" albo cos w tym stajlu.... Ten sen ktory mialem to taki rzeczywisty ze szok... Zaczelo mnie wybudzac a ja nie qrwaa!! zaczalem krzyczec ostrosc x10101101001 itp ale nic nie dalo bo zaczalem za pozno....
Potem mnie kot obudzil ale nie podczas LD tylko normalnie... Zasnalem i prawie o d razu mialem LD.... To bylo dosc glupie chcialem stworzyc rasengana (kto oglada naruto powinien wiedziec) Wytworzylem w 1 rece i uderzylem w samochod i poczulem jakbym uderzal przebita pilka (xD) rzeczywiscie rasengan podczas uderzenia sflaczal :<. Nie umialem sobie wyobrazic jak on roz*******a co tylko chce... Storzylem kage bunshin ale nie pomoglo... No coz sprobuje nastepnym razem
Ps
Doszedlem do wniosu ze LD to po prostu nasza wyobraznia wzmocniona nasza podswiadomoscia... Tylko jak tu ta wyobraznie wytrenowac zeby nie stworzyc tego sflaczalego rasengana tlko prawdziwego ;D
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem