Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2008, 12:39   #7
Muskaletka
Użytkownik forum

Muskaletka's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Panananana
Profesja: Elite Knight
Poziom: 71
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
Domyślny

Stanowczo ci polecam Dwarf Guardy na drugiej kopalni koło Kazoo.. Sam tam kiedyś expiłem Jest to bardzo dobry exp dla palka (od ok.14 lvlu) ja zaczełem chodzić tam właśnie na 14 lvlu ze skillami 44 w distance. Musisz jedynie zainwestowac w Health Potiony (1BP) jest to koszt 900gp. Przydadzą ci sie one w nagłych sytuacjach, a jednak guardy na twoim levelu to jest ryzyko więc symboliczny 1 bp potów musisz ze sobą mieć. Pozatym powinieneś też zabrać line do ropowania guardow. Jak zejdziesz na dół i resp będzie nie wybity to przy dziurze na dole będą biegać około 4 guardy. Musisz je ropować pojedyńczo. Po drodze na guardy będziesz też miał do ubicia (dwarfy,rotwormy,dwarf soldiery). Jak już będziesz na guardach i oczyścisz sobie resp koło dziurki to możesz sobie tam spokojnie expić. Piętro niżej jest troche slimów ale na najniższy poziom już nie schodź poniewasz są tam giant spidery. Przed wybraniem sie na polecone przeze mnie expowisko radze ci looknąć na tibiaearth i zobaczyć dokładnie co gdzie i jak (co innego zobaczyć a wysłuchać)

Pozdrawiam Serdecznie i życze Miłego expienia ;]
Muskaletka jest offline   Odpowiedz z Cytatem