Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seredo
Ale mam zlewę z tych wszystkich ludzi. Najpierw było " Straż miejska sux" później tana pies napisał jakiś pojazd po mnie, To all przydupasy żeby sie wlizac w brązowawy z rodzyneczkami roweczek zaczęli pisać tak samo. Musze was zmartwic, nic wam to nie da bo tana jest nikim nawet u siebie w domu. Czytając jego posty i patrząc na jego nick powoli zaczynam bycz za aborcją. I proszę ciebie. Naprawdę nie chce mi się z tobą kłócić. Dałem te zjecie mandatu o tak 4 fun. bo nic sie nie działo. Tak więc, naprawdę nie chce mi się na twoje posty odpisywać, lecz jak wchodzę sobie na forum wieczorem i patrze jak pierdolisz bo ciebie stary pobił i z płaczem nad klawiatura tworzysz jakieś fiksumdyrfum to we mnie się gotuje i pragnę ciebie pouczyć. Na Xeama jeszcze niestety nie wymyślili metody żeby zmądrzał. Chyba jest to niemożliwe.
|
Jestes madrzejszy niz myslalem, ba! niz ustawa przewiduje, bo skoro potrafisz tworzyc juz nowe slowa, takie rarytasy jak 'fiksumdyrfum' to naprawde, glupieje. Widac, ze masz rl life jak mowisz, ze 'nic sie nie dzialo' wiec musiales dac jakies zdjecie i udowodnic, ze jestes pro elo mlodziezowy, bo potrafisz wypic 1 piwo i jeszcze ustac na nogach, ba! masz taki twardy leb ze po tym browarze mozesz wrzucac zdjecia na forum! ha! kto by tak nie chcial? Do tego pouczac mnie mozesz swojego zawodu, ale poki co meska dziwka byc nie chce, a jak zmienie zdanie to przedzwonie, albo napisze posta na forum tibi.pl. Widzisz xaem glupi, tana glupi, exsiliun frajer, Szczecin zacofane miasto.
PS. Wlasnie dostalem kablem od ojca, skad wiedziales ze mnie bija?

Polamal mi 2 rece, ale pozniej FIKUMATYSIOWATYM (a co, Ty mozesz wymyslac sobie slowka to i ja, co?) ciosem polamalem go i komputer jest moj!!!!
@Efak aka Asanil aka scierwo
Kolejny raz daliscie sie nabrac, dzieki kaziowi za info, vo juz wie co i jak i tak konczylem gre, wiec czemu nie pobawic sie chwilke? Co prawda detka od morrdercy i finixa nie byla planowana, ale co tam, to tylko gra, mam nadzieje i mysle, ze Jacek potrafi odroznic rl od Tibi, aa czy taka jets prawda przekonamy sie niedlugo : > ( w sumie klotnia z kepsem na rl, za to ze od*******al maniane w tibii nie wskazuje na to, ale moze to taki 'wybryk' spowodowany zlym dniem

)