Temat: Serwer Tylko ETERNIA
Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2008, 17:50   #6189
Vedrila_Elvan
Użytkownik Forum

Vedrila_Elvan's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2007
Lokacja: DTR

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
GRATULACJE WSZYSTKIM i Azurielowi ale tylko 101 poziomu bo 102 to mnie zniszczyl nie chce cię obrazić ale na 100 + lvl expic z Avengerem na żółwiach, troszke przegiąłeś
Podaj mi konkretny powód czemu tak sądzisz... ja siedziałem na żółwiach jakoś na 60 poziomie, który wbiłem troszke czasu temu, konkretnie z rok. I w tedy widziałem ludzi expiących na nich z wysoko ponad 100 lvl, m.innymi Deekar'a oraz innych ludzi na poziomie takich jak ś.p Bartus Boski To tak jakby wbić poziom na małpach, nie obchodzi mnie czy jest w bractwie żółwia, czy w bractwie dwarfów guardów. I przepraszam ja Ciebie, że teraz mnie Ty zniszczyłeś, wyśmiewając się z niego że expi na żółwiach.. jest po hacku, ma knight seta oraz naprawdę inne problemy... chłopak ma prawo prawda?
btw.. - Azuriel - musimy się ustawić na browar kiedyś dzisiaj z Piotrkiem popiliśmy i mówił, iż jesteś w porządku (wiesz o kogo chodzi). Spędziłem we Wrocku 14 pierwszych lat swojego życia więc trafie w każdy zakamarek
@Razes
Nie mam nic do Ciebie ale na miejscu Azuriela bym się troche pod*****ł za przeproszeniem.
@Topic
Gratuluje poziomów Razesowi, Azurielowi, Senphateusowi(w szczególności), Przemkowi, Arbuzowi... i o ile się nie mylę to temat "Tylko Eternia" miał lecieć do strony numer 1000 prawda? Dawać chłopaki zdjęcia, w końcu cel zostanie osiągnięty.. dam swój ss na 84 lvl za mniej więcej tydzień bo zbieram kase na eq, a już jestem blisko sprawienia sobie owego, który nadaje się dla mojej postaci. (kupię royal/ skull hełma, oraz avengera mi brakuje).
Vedrila_Elvan jest offline   Odpowiedz z Cytatem