Nie rób z siebie idioty większego, niż jesteś, Fire-Sylar... Wiesz dobrze przez co zostaliście wykurzeni z respa dedami. Ale dobrze, że wiesz chociaż do czego noobek shalyo jest zdolny. Taka rada ode mnie - miał już wielu kumpli i wszystkich stracił z własnej woli. Jak? okradając.. to jest dopiero żałosne - zaprzyjaźnić się z kimś tylko po to, żeby go okraść. Tak było między innymi ze mną. Dawno temu się zakumplowaliśmy, przyjaźniliśmy się przez sporo czasu i nagle po prostu mnie okradł... A SOVa nie ukradł jakiemuś "ziomkowi", tylko Shir... w ten sam sposób jak mi zabrał wszystko z domku. Słyszałem także o innych kradzieżach ale nic na ten temat nie powiem bo nie wiem... W każdym razie, uważać na niego. Najlepsze jest to, że później wymyśla niestworzone historie, żeby to zatuszować, mimo, że wszyscy o tym wiedzą... Mi zarzucił, że pewnie ściągałem jakies boty (lol) i inne gówna i hacka mam... (nie okradł na moich oczach, ale miał jako jedyny inva do mojego domku... wszystkie postaci nie były logowane w między czasie, po prostu wyczyścił domek). Co do kradzieży SoVa, powiedział że robił imprezke w domu i mu ktoś notes zarąbał z Rec keyem i ukradł konto na dobre (no i ukradł SoVa tym charem) ... żałosne... po prostu zaprzyjaźnił się z nią innym charem (bo o Shalyo callu wiedziała) i zbyt mu zaufała...
Dla wiadomości wszystkich, to jego chary (przynajmniej te mi znane):
Shalyo Call
Archaon Death
Vospi Archaon
Vasidi Knight
Uważać na tego złodzieja
|