Temat: Valentines
Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2008, 18:44   #19
Shanloth92
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 05 2008

Świat: Danubia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LovePA Pokaż post
Zetrax mówisz żeby pisać ? Proszę bardzo:
1. [CHAR]Fliin the adorable[/CHAR] bez przerwy leje każdego w thais pod dp za nic
2. [CHAR]Croweq[/CHAR] i jego kumple także za nic pod dp w thais sterczą i leją
3. [CHAR]Ekora jarson[/CHAR] robi sobie random pk w thais swoim noobcharem i noobcharami swoich kumpli ( jak Yellow wleciał to oni zwiali do Ekory do domu stąd wiem kto co i jak)
4. Boicie się tych adorables i tyle -> przykład ?? Wczoraj [CHAR]Wuntana[/CHAR] wleciał do thais i Fliin the adorable zaczął go bić, ledwo co a by ujebał bo Wuntana miał czarne hp w pewnym momencie heh i zgadnij co zrobił Wuntana później ?? Relognoł na Infernal mortuma i przyleciał do thais lizać dupe fliinowi i zagadywać. Sorry wielkie ale jak mnie by ktoś chciał ujebać to bym nie lizał mu potem dupy.
5. Każdy byle noob wybocony 50 lvl wbija sobię skula przed dp i sie chwali że jak ktoś go ruszy to zawoła V. (masz fuksa bo nie mam nicka kolesia)

P.S Pedalska gildia w której jest liderem [CHAR]Slarren[/CHAR] robi randoma w thais że się grać nie da a wy nic na to bo [GUILD]Rohirrim[/GUILD] ich broni...

Gdyby nie te zastrzeżenia wyżej (przedewszystkim pkt 1,2 i 3) to byłoby by fajnie i wolałbym was niż WRI.
koles ,jak cie w thais tak nie kochaja to przeprowadz sie do ab
Shanloth92 jest offline   Odpowiedz z Cytatem