Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2008, 20:46   #9023
Ejdz
Użytkownik Forum

Ejdz's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2008
Lokacja: Skierniewice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agostino
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 100.97
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ricko_Amesh Pokaż post
w odpowiedzi na mój 'brak staminy' stwierdzony przez 3mostino.

Wybacz Ago za rozdzielczość, u Ciebie może być drobny problem z przewijaniem screena =/

Jedziemy dalej
Twoje riposty są pozbawione jakiegokolwiek sensu, kozaczysz sie, jak to ktoś stwierdził "napinka na forum". Ja tylko mówię, że skoro Emostyn chce startować do Tharimexa to ja też chce taki pakiet ;<
Poprawki? szkoda ze nie nagrałem, opublikowałbym... nie wstydź sie, też miałem poprawkę z matmy w 1-szej liceum, tylko chodzi o to że ja ją zdałem i nie spędzałem 90% życia opalając się przed monitorem, otwórz solarium _/!
hmm, pokaż mi mojego garba, bo raczej nie wydaje mi sie żebym miał jakiś garb ;< no 2 na osiedlu mam takie wiesz, żeby ograniczyć prędkość, na ulicy, no wiesz... a nie... na wsi takich nie ma =/
Co do pokazywania foty, nikt normalny by sie Ciebie nie czepił gdybyś nie startował do Tharimexa, jest jaki jest, nie każdy wygląda jak Ty Koksie. Mmmm Ago ale to Ty sie żaliłeś że Ci grozili... że Cię zabiją itp. Tak, płakałbym :< nie mam tak silnej woli jak Ty żeby grać, grać, grać, opalać sie (monitor.pl), grać...
Ago... keep going...
tera to mnie rozjebales
"gdybyś nie startował do Tharimexa,"
spytaj sie go kto zaczal startowac
samo sie nie wzielo
ja niestety problemów nie szukalem i nie szukam
pa emostynku
Ejdz jest offline   Odpowiedz z Cytatem