Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2008, 22:17   #99
LNey
Użytkownik forum

LNey's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2008

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sesef Pokaż post
Ok to za te 18k kup sobie słownik ortograficzny.

Polska trudny język
co do tego że polski jest trudnym językiem się zgodzę ale ty też jesteś trudny srasz się do 3 błędów ort w dłuższym poście rozumiem jeśli bym napisał zamiast chodźmy "hoćmy" ale jak popełniłem parę błędów i nie wciskaj mi że popełniłem więcej niż 3 błędy bo sprawdziłem !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartek11 Pokaż post
LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ. ARMOR KTÓRY PALOWI DAJE +5 do dystansu jest z tego cholernego questa i do tego od 100 lvl.... Paladin Armor ma 12 armu i 60 oz ale będzie pewnie droższy od C armora (tak z 18k na początku) więc nie marudź bo knightem masz capa w 3 dupy a pal musi miec amunicije więc nosił blue robe a że teraz dostanie armorki to już się bużycie, chociaż i tak będzie capa brakować a ty masz obr za free. Dziwne że mając taki wybór knightem broni/zbroi burzysz się że pall dostał 3 zbroje. TY czyli knight dostaniesz zbroje z redukcją obrony a pall z dystansem. W KOŃCU NIE MA DISTANS RINGÓW więc nie rozumiem cie. TY zakładasz ring (axe 100gp) i masz po kłopocie +4 do skila a pall?....

Osobiście zawsze grałem knightem i jestem zadowolony bo te armory to część balansu......
Masz pan , panie bartek11 dużo racji , ale trzeba przyznać że może pall ma problem z capem , ma problemy z kamykami do traina i ammo , ale wynagradza mu się to ogromnymi dmg (chyba że noobek na 30 lvlu 50 dist co w dzisiejszych czasach jest normalką)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nojapierdole Pokaż post
ale jestes zajebisty...
Tia wreszcie ktoś to zauważył , a ja widzę że jesteś człowiekiem o niebywale wielkiej inteligencji skoro umiesz to dostrzec , choć , ostatnimi czasy wszyscy mi to mówią

Ostatnio edytowany przez LNey - 26-06-2008 o 22:20.
LNey jest offline