Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciozek
a juz moz enie pamietacie kto trapuje? czuje sie pff......
kto byl moze best traperem 07 roku o.0?
"Versaith"? jarzycie teraz? i to mu sie chawala nalezy a nie ude ze wy*******al nupkow ktore zabijali WAM slimy jak trenowaliscie?
a kto byl 2?
"Sevon Enne" o0? moze ja tam nie stalem na river trapier , glownie fibula , i sie nie rozczulam ze pl mnie nie znaja bo swoich nie traowalem.... ale ude to przegiecie
Aporpo tych miejsc : Oceniali :
Demonic Knight Of Horse?
Hoyts, Bahzel , Sir Icenbolt? i kilku tam jeszcze razem 7 osob ;d
, ale z ude to pfff.. lizal dupke kazdemu a teraz luruje , e tam.... taki kozak bo na non pvp wbil lvl to wiecie.... na pvp bys sie posral pewnie
Apropo !! WRACAM NA MENERE HUEHASUSAHAUSH XD     PLZKA WYSYLAC POTY DO DEPO VENORE NA TRAPY !!:!:!:!:!:!:!: xd
ude pozdrawiam cie nupku, jutro najazd ci na hate zrobie , tak tak nie chodzi mi o ciebie lukasz , tylko master'a menereczyka hahaha fajna hata , ; d jutro juz jej tam nie bedzie ; * pozdrawiam
aporpo Fire Sylar co za glos muahahhauhu jajka ci wycieli w mlodosci? huehuehueu
|
Dużo by Ci tu można gadać
1. Ja wbiłem lvl chociaż na npvp, bo Ty nawet na tym nie potrafisz.
2. Kto niby promował organizację tego pożal się Boże 'rankingu'.
3. Co za zaszczyt być tam sklasyfikowanym?
4. Czekam w domu, a jakbyś mnie nie zastał, to będę pewnie na Plaży Miejskiej

5. Od przeszło pół roku poty są bezużyteczne przy trapowaniu, czyżby best traper tego nie wiedział? o.O
6. Ja ewentualnie luruję, nie robię jakiś żałosnych trapów dobrych dla ciot niepotrafiących się podleczyć, gdy przyjdzie co do czego (just like you

)
7. Lecz się.
8. No i powiedz mi, jakiego Ty kurwa Łukasza szukasz? Mówisz, że do mnie wpadasz, a nie znasz nawet mojego imienia. No to smutno.
~~~Mam jeszcze wiele, wiele obiekcji, ale nie ma co się rozpisywać, z tak mocno ukrytą 'inteligencją' jak Twoja i tak bankowo nie będzie Ci się chciało tego czytać..