Zobacz pojedynczy post
stary 30-12-2004, 19:22   #5
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

up:

Troche ?! STRASZNIE !!!!!!!!!! Niema nic gorszego od fotek z jakiś tam questów czy tam huntów ?! co to fajnego niby w tym jest ?! każdy przecież może iść zabić tam kurde se elfy i takie tam pierdoły inne jaszczury.....rany !!!
NIEMA NIC NUDNIEJSZEGO OD HUNT FOTEK, ADVENCÓW I INNYCH BADZIEWI W TYM STYLU !

Weźcie róbcie jakieś fotki unikalnych sytuacji... (pk nawet jest już bardziej unikalne niż zasrane demon hant plxp lxplxp xl + lut scrin) . Weźcie bardziej róbcie z czegoś takiego jak np.
-ślub
-mistrzostwa szachów XD
-inne rzeczy nie związane z Noobowatym expieniem i huntowaniem czego wszyscy moi znajomi mają dosyć gdy widzą jak sie jakieś dzieci podniecają że wracając z dragon hunta zdobyli 2 handed sworda i jakieś steel shieldy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wkurzyłem sie bo takich badziewi nigdy nie widziałem (1 gorsze) .

Chociaż NIGDY ale to NIGDY nie byłem na poj***ym dragon - demon to i tak będe to krytykował ! I SIE BARDZO CIESZE ŻE NIE BYŁEM BO BYM ZROBIŁ KOLEJNY ZABŁĄKANY ZNUDZIAŁY OBLEŚNY TOPIC "Dragi... znowu to popie***one gówno).

Dzieki że zara będziecie mnie wyzywali... co mi z tego jak noobom (takim jak ja) nie wypada sie odzywać do n00bów ?!
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem