Zobacz pojedynczy post
stary 09-01-2004, 11:36   #51
Ulrek
Użytkownik Forum

Ulrek's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003

Ulrek ma numer GG 2872951
Domyślny

Siuper.
Ja robiłem kiedyś coś podobnego na Lunarze z kolesiami na game-chat, wyszło parę niezlych rzeczy, np.
1. Zabijasz czyjegoś psa, a żeby się usprawiedliwić odpowiadasz "Nie denerwuj się, przecież on się zrespawnuje".
2. Malujesz kamienie na fioletowo i rzucasz nimi w kolegów których nie lubisz.
3. Malujesz kamienie na niebiesko, i w razie skaleczenia próbujesz nimi w siebie rzucić.
4. Śni ci się po nocach Tibia (to już się autentycznie sprawdziło u moich kumpli kilka razy, mi chyba tylko raz się przyśniła Tibia).
5. Uciekasz przed pająkami wrzeszcząc, że goni cię GS.
6. Jeżeli jesteś prawdziwą mendą, próbujesz nakłonić pająka by poszedł za tobą do mieszkania kolegi którego nie lubisz (luring).
7. Cały czas chodzisz ubrany w dziwne ciuchy, tłuczek do mięsa (dragon hammer) i kawałek drewna pomalowanego na czarno z wymalowanym czerwonym smokiem, po czym widząc ludzi dziwnie gapiących się na ciebie, myślisz że zazdroszczą ci EQ.
8. Idziesz do parku narodowego pozabijać niedźwiedzie, by trochę poexpić i zebrać z nich mięso.
9. Po rozdeptaniu karalucha sprawdzasz czy aby nie wypadły z niego pieniądze albo wisienki.
10. Twoja tapeta w kompie została zamieniona na obrazek z głównego menu Tibii, a twoje ikonki to różne przedmioty lub postacie wycięte własnoręcznie przez ciebie z gry.
11. Po 10 godzinach bezustannego grania nawet nie zauważasz, że jesteś głodny.
12. Próbujesz dać ulicznym grajkom w mieście ignora, a widząc że to nie skutkuje - zabijasz ich krzycząc że to n00by.
13. Zapomniałeś jak się siada.
14. Twoje kontakty ze sprzedawcami ograniczyły się do kilku słów.
15. Gdy zobaczysz menela stwierdzasz że nie stać go na pacca (nie może kupić domu).
16. Podchodzisz do każdego człowieka siedzącego na ławce i zadajesz mu pytanie "Train?".