Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2008, 11:47   #7914
Paciozek
Użytkownik Forum

Paciozek's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2008
Lokacja: Stargard Szczecisnki

Stan: Początkujący
Imię: Sevon Enne
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 68
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
Paciozek ma numer GG 6072976 Send a message via Skype™ to Paciozek
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
Dużo by Ci tu można gadać
1. Ja wbiłem lvl chociaż na npvp, bo Ty nawet na tym nie potrafisz.
2. Kto niby promował organizację tego pożal się Boże 'rankingu'.
3. Co za zaszczyt być tam sklasyfikowanym?
4. Czekam w domu, a jakbyś mnie nie zastał, to będę pewnie na Plaży Miejskiej
5. Od przeszło pół roku poty są bezużyteczne przy trapowaniu, czyżby best traper tego nie wiedział? o.O
6. Ja ewentualnie luruję, nie robię jakiś żałosnych trapów dobrych dla ciot niepotrafiących się podleczyć, gdy przyjdzie co do czego (just like you )
7. Lecz się.
8. No i powiedz mi, jakiego Ty kurwa Łukasza szukasz? Mówisz, że do mnie wpadasz, a nie znasz nawet mojego imienia. No to smutno.

~~~Mam jeszcze wiele, wiele obiekcji, ale nie ma co się rozpisywać, z tak mocno ukrytą 'inteligencją' jak Twoja i tak bankowo nie będzie Ci się chciało tego czytać..

uuu czyzby nasz mistrzu ude zapomnial ze mozna cos jeszcze zrobic z potami? pobroboj matole, jak cos to mam 100+ na infernie , juz nie mowie niku bo piszecie do mnie ingame , ale wystarczy popytac, tam nubku bys sie posral bo taki kozak jestes , i chcesz kase od polakow za czyszczenie dh? nie mozesz za free? bo co bo ci korona spadnie? aaa no tak..... zapomnialem bo przeciez jak kupujesz boty za kase ingame ;/ ojojojoj przykromi , wogole ten rower na real menera pics fajny , ale nie bylo meskich?
Paciozek jest offline   Odpowiedz z Cytatem