Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gremlin
re: Top
Cos czuje ze zloze propozycje do adminow o dodaniu punktu w regulaminie na temat ograniczej w sposobie wyrazania sie na temat moderatorow.
|
Boisz sie krytyki? Zawsze tak jest i bedzie, ze osoby posiadajace jakas wladze (a wiec bedace niejako wywyzszone ponad reszte) beda krytykowne, to normalna sprawa, i nie uda sie tego w zaden sposob powstrzymac. Mozna co najwyzej starac sie, aby ta krytyka byla pozytywna, niz pelna skarg i wytknietych bledow.
A faktem jest, ze obecne zamykanie tematow na wyscigi (tak to dla mnie wyglada) moze budzic pewien sprzeciw - sam osobiscie moglbym jeszcze cos wartosciowego do kilku watkow dopisac, ale nie mialem mozliwosci, bo zostaly czym predzej zamkniete.
Inna sprawa: pytanie do pana Magusa. Czy Twoj komentarz ("Eee, Jedi nie pogniewaj sie, ale wg mnie to win 98 lepszy, pametajmy ze dla niektorych linux to czarna magia.") odnosnie linuksa wiaze sie w jakikolwiek sposob z zadaniami moderatora? . Jak dla mnie to wyglada na prywatna opinie, wiec dlaczego nie zawarles go w odpowiedzi, tylko zedytowales cudzy post zeby go dodac? IMO uzywanie przywilejow moderatora powinno byc uzywane tylko do pilnowania przestrzegania zasad forum, a nie do prywatnych celow (jakim jest np. wyrazanie wlasnej opini na jakis temat).