Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2008, 13:08   #713
Elitek70
Użytkownik Forum

Elitek70's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 70+
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Comrade Pokaż post
to porownanie 100 sorca z 50 palkiem jak mniemam

nikt ci nie broni zalozyc gwiazdek i sciagnac draga na 2 hity i do tego dolozyc sd jako palek lub exori gran jako rycek

w kazdym RPG jest mozliwosc nietrafienia

A co do profesji nie pasuje jedna wez inna (bylo dobrze jak sorc bil z ss bo ich malo bylo i jak juz wbilo sie lvl to cos taki sorc znaczyl)

A co do trafien i ich sily to "hunt" sorcem jest nieporownywalnie drozszy niz hunt palkiem czy ryckiem i wiem to z doswiadczenia (domyslam sie ze to twoja jedyna postac skoro piszesz takie bzdury i przez takich ludzi jak ty to cale "balansowanie" sie zaczelo).

A jakby sie mial jakis "home made polonista" przyczepic to nie daje polskich znakow i interpunkcji bo mi sie nie chce
Po 1 nie porownuje 100 sorca do 50 palka tylko mowie ze rozdzki beda bily do STU.
Po 2 moze i pallek wezmie sobie gwiazdki ale knight ma exori grana i nie moze sie przygotowac tak jak magowie z sd i pallek ze starami tylko musi tachac bp of mp i na huncie laduje mane bo exori gran to czar spontaniczny, a nie runa czy bron.
Po 3 nie mowie, ze calkowicie powinni wycofac nietrafienia tylko te male zalosne hity.
Po 4 jak odemnie moglo sie zaczac balansowanie profesji? Ja decyduje o tym co Cipsoft wprowadzi czy co?