Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Godspeed przecież już nie istnieje (co nie zmienia faktu, iż wielu, w tym i ja, zaprzedali by dusze by usłyszeć "f#a# (infinity)" na żywo). Poza tym - na off masz Mogwai.
Sun n o))) byłoby skrajnie niestrawne, nawet na off festivalu (w którym dominuje "polska alternatywa" w stylu Much...).
The Angelic Process zobaczyłbym bardzo chętnie.
A psychodelia jest jak najbardziej możliwa, Acid Mothers Temple było swego czasu w Warszawie...
A co do Godspeed - mam wrażenie, że Thee Silver Mt. Zion Memorial Orchestra & Tra-La-La Band w Polsce jest jak najbardziej możliwe, mimo że projekt ten raczej odbiega od "godspeedowego" postu, mają też świetne kompozycje, vide God Bless our Dead Marines ( http://youtube.com/watch?v=TlWsqpc8BEk )
|
To że GY!BE nie istnieje to wiem, ale ja też bym sprzedał duszę żeby zobaczyć ich grających Antennas To Heaven...
Co do Silver Mt. Zion to muszę wykrzyczeć głośne NIE, strasznie mi się nie widzi ta produkcja, zresztą na nowym albumie..eee co tu dużo mówić, 5 sekundowe kawałki robione bez sensu a w tych normalnych to zdarzają się ciekawe momenty ale jest ich niewiele