Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2008, 21:04   #9100
Leader Fox Dragstar
Zbanowany

Leader Fox Dragstar's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Świat: teh real one
Leader Fox Dragstar ma numer GG 7654753
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenidas Pokaż post
Nie jestem za waszymi kłótniami i problemami, ale tak obiektywnie patrząc to ktoś najpierw dał zdjęcie, z którego wszyscy się naśmiewali (nie pamiętam nazwy tego faceta) a teraz jakiś inny zj....b dał następne. Po co te kłótnie ?

Może dlatego, że sami urządziliście sobie to "piekiełko" zwane Candia (?). Ten świat to już tylko all boterzy, all kłótnie, all wyzwiska, all lurowanka, itd.

Na co to wszystko?

@ a tak jeszcze na temat wypowiedzi na okoliczność "każdy gra jak chce" "chu..... ci do tego, że bootuję" , "to co, że używam bootów", "fajnie, że go ubiliście" itp.
Każdy, kto zaczyna grę w Tibię godzi się na przestrzeganie "jej" regulaminu i zasad. Więc nie pieprzcie, że to dobrze, iż są kłótnie, trapy, booty i lurowanie na nonpvp itp. Bo to znaczy, że po prostu jesteście oszustami, którzy nie stosują się do reguł I tyle Taka jest prawda, którą staracie się przez swoje kłótnie, wyzwiska ukryć

A teraz dajcie mi "popalić" bo to forum do niczego innego nie służy
zaraz zostaniesz pojechany przez dzieci, ze jestes za stary na ta gre i w ogole najlepiej s*******aj, ode mnie powiem tylko tyle, stary tak trzymaj
Leader Fox Dragstar jest offline   Odpowiedz z Cytatem